SAGUNT
La música torna a Sagunt a Escena amb Carles Dénia i el seu concert 'Mira si hem corregut terres...'
El concert serà el dimarts 20 d'agost a les 22.30 hores al Teatre Romà
REDACCIÓ - 19/08/2019

Carles Dénia i la Spanish Brassporten a Sagunt a Escena el concert 'Mira si hem corregut terres...', un espectacle enelqualel cantant i la formació musicals'ajunten damuntde l'escenari per agaudir de la música. El concert serà el dimarts 20 d'agost a les 22.30 hores al Teatre Romà.

L'espectacle és un projecte basat en cançons tradicionals del folklore valencià i en temes contemporanis però molt populars de Raimon, Joan Manuel Serrat o La Gossa Sorda, tots aquests magníficament arranjats per Ramon Cardo.

Els músics que intervindran en el concert són: Carlos Benetó Grau i Juanjo Serna Salvador a la trompeta, Manolo Pérez Ortega a la trompa, Indalecio Bonet Manrique al trombó, Sergio Finca Quirós a la tuba, i la veu de Carles Dénia.

Flamenc, 'jazz', poesia cantada, cançó d'autor, cant d'estil, i cançó tradicional valenciana, totes aquestes músiques han anat conformant la personalitat artística de Carles Dénia, de la qual podrem gaudir en Sagunt a Escena.

Cal recordar que Spanish Brass és un dels quintets de metall més dinàmics i consolidats del panorama musical espanyol. Ha participat en els festivals més importants del món, ha gravat música per a cinema i teatre, i ha publicat 23 treballs discogràfics.

Tota la informació delfestival es pot consultarenl'espai web de Sagunt a Escena: <https://saguntaescena.ivc.gva.es/val>.