CULTURA
El IVC presenta en la Filmoteca d'Estiu de València el biopic musical 'Bohemian Rhapsody'
La película aborda la biografía del cantante Freddie Mercury y el grupo Queen
REDACCIÓN - 21/08/2019
Imagen de la película
Imagen de la película "Bohemian Rhapsody". EPDA

La Filmoteca d'Estiu projecta el dijous, 22 d'agost, a les 22.30 hores, als jardins del Palau de la Música, el biopic musical 'Bohemian Rhapsody' (2018) de Bryan Singer. La pel·lícula es podrà veure també el divendres 23 d'agost.

'Bohemian Rhapsody' és la crònica del meteòric ascens a la fama de Queen a través de les seues icòniques cançons i del seu revolucionari so, des que Freddie Mercury s'unirà a Brian May i Roger Taylor fins al macroconcert Live Aid de 1985 a l'estadi de Wembley.

La biografia cinematogràfica sobre el cantant Freddie Mercury i el grup de rock Queen va ser guardonada amb nombrosos premis, entre aquests: quatre premis Oscar, dos Globus d'Or i dos BAFTA. El nom de la pel·lícula procedeix del títol de la cançó de més èxit de la banda, el tema homònim 'Bohemian Rhapsody'.

La Filmoteca d'Estiu és possible gràcies a l'Ajuntament de València, que cedeix els jardins del Palau de la Música com a espai per a les projeccions, i a la col·laboració de Cerveza Turia.

La Filmoteca de València manté l'oferta cinematogràfica a la ciutat durant el mes d'agost amb la Filmoteca d'Estiu i les projeccions que ofereix a l'aire lliure. Els criteris de programació de la Filmoteca d'Estiu són els mateixos que se segueixen la resta de l'any a la Sala Berlanga: versió original, qualitat en les projeccions i un preu assequible.