SAGUNT
El concurs de pintura del Barri Obrer de Sagunt s'amplia un dia més por les pluges
A causa de les condicions meteorològiques, l'associació ha ampliat una jornada per a la realització de les obres artístiques, per la qual cosa el lliurament de premis serà demà divendres
REDACCIÓ - 22/08/2019

El concurs de pintura en asfalt de les festes del Barri Obrer del Port de Sagunt amplia la seua programació un dia més a causa de les pluges. En este sentit, l'Associació Cultural Barri Obrer ha pres la decisió d'estendre una jornada per a la realització de les obres artístiques al carrer.

D'esta manera, el lliurament de premis es realitzarà demà divendres, 23 d'agost, a les 18 hores, i no esta vesprada tal com estava previst. A continuació, es produirà la deliberació del jurat i més tard, a les 21.30 hores, s'entregaran els guardons als premiats.

El programa d'actes continuarà el cap de setmana amb un torneig d'escacs, un concurs de dibuix infantil i jocs infantils, tancant les festes amb la tradicional cavalcada de disfresses i xocolatada.

Recordar que el departament de Cultura de l'Ajuntament de Sagunt enguany s'ha fet càrrec, excepcionalment, de la despesa del concurs de pintura d'estes festes.