PAIPORTA
Paiporta inverteix 1,2 milions d'euros en la millora i renovació d'instal·lacions i equipaments de la piscina coberta
Bona part de les actuacions se centraran en la millora de l'eficiència energètica i nova maquinària per a fitness, wellness i spinning
REDACCIÓ - 22/08/2019
Renovació instal·lacions.
Renovació instal·lacions.
La piscina coberta de Paiporta es troba en ple procés de millora i renovació d'equipaments i instal·lacions, en les quals s'invertiran un total de 1.203.118,58 euros (IVA inclòs). Aquest projecte forma part de la renovació prevista en el contracte de gestió quan es compleixen 10 anys de la construcció d'aquest equipament públic que utilitzen a diari milers de veïnes i veïns, i que gestiona la UTE Piscina Municipal Coberta Paiporta.
A més de les operacions de manteniment anual de la zona d'aigua, les actuacions se centren en la millora dels gots i l'entorn de les piscines cobertes i, sobretot, en la renovació de les sales d'activitats i el gimnàs. A més, hi ha obres previstes en vestidors i en maquinària de refrigeració i depuració d'aigua, sempre amb la intenció d'actualitzar els equipaments i amb una aposta clara per la reducció del consum energètic i la sostenibilitat.
La regidora de Joventut i Esports, Marian Val, ha visitat recentment la piscina coberta junt al director de la instal·lació, Alberto Giménez, per a interessar-se per l'evolució de les actuacions, que es perllongaran fins al mes de setembre.
Amb aquesta actuació se solventaran les deficiències detectades tant pels usuaris i usuàries com pel Servei Municipal d'Esports (SME), que va impulsar recentment una enquesta entre la clientela de la piscina per a determinar quines reformes i millores eren més urgents i indispensables.
"Per a nosaltres, és una prioritat que la instal·lació, com a equipament públic que és, tinga les millors condicions possibles. Durant la passada legislatura, i també en l'inici del mandat actual, hem treballat colze a colze i en bona sintonia amb la gerència de la piscina per atendre les peticions de la ciutadania, reparar els danys propis del pas del temps, i actualitzar maquinàries i equipaments com els de fitness o l'spinning, que necessitaven un recanvi urgentment", ha afirmat la regidora d'Esports, Marian Val