SAGUNT
L'alcalde i la regidora d'Agermanament assistixen a La Targa de Cecina
Juntament amb una representació de Federació Junta Fallera de Sagunt han participat en les festes de la ciutat italiana agermanada amb Sagunt
REDACCIÓ - 10/09/2019
Visita a La Targa de Cecina. EPDA
Visita a La Targa de Cecina. EPDA
L'alcalde de Sagunt, Darío Moreno, i la regidora d'Agermanament, María José Carrera han assistit este cap de setmana a la Targa, festa de Cecina, ciutat italiana agermanada amb Sagunt. Junt a d'ells, també ha estat una representació de la Federació Junta Fallera de Sagunt, amb les seues Falleres Majors de 2018-2019 Paula Marrón i Inés Miret.
La regidora d'Agermanament, María José Carrera, ha explicat que "hem viatjat a Cecina este cap de setmana per a gaudir de la seua festa gran, La Targa. És la primera vegada que nosaltres hem pogut viure esta increïble experiència de la mà de l'Ajuntament de Cecina i de l'Associazione Targa Cecina. Hem gaudit de l'sfilata, el balleto i la carrera. L'agermanament entre Sagunt i Cecina és un acord d'especial amistat entre dues ciutats que potencia projectes en comú i impulsa la Targa i les Falles, però volem anar més enllà i estem estudiant altres vies d'agermanament per al futur".