LA POBLA DE FARNALS
L'associació de la Mare de Déu del Carme rep el Premi Farnals
L’entitat celebra enguany el seu 20 aniversari
REDACCIÓ - 17/09/2019
L
L"alcalde entrega el premi a la presidenta de l"entitat. EPDA

L'associació de la Mare de Déu del Carme, en el seu 20 aniversari, va estar guardonada en la cinquena edició dels Premis Farnals, un homenatge que l'Ajuntament de la Pobla de Farnals realitza a les persones o col·lectius destacats del municipi. L'acte de lliurament va tindre lloc el 13 de setembre en el saló d'Actes de l'Ajuntament i va ser l'alcalde, Enric Palanca, la persona encarregada de donar el premi a Montse, la presidenta de l'entitat.

L'associació guanyadora està formada actualment per al voltant de 40 membres-clavariesses i va nàixer amb l'objectiu d'organitzar les festes de la Mare de Déu del Carme en el barri de la Platja. Així, coordinen amb l'Ajuntament, l'Església i el port esportiu la celebració de la tradicional processó marinera, la misa a la plaça de les Corts Valencianes o el cant d'albaes, actes que tenen lloc cada any en juliol. També són les encarregades d'adquirir les estampes, flors i escapularis. A més a més, organitzen altres actes com les xocolatades de Pasqua i dels Reis Mags.

"L'associació de clavariesses de la Mara de Déu del Carme és molt apreciada per tot el poble i el seu esforç aconseguix donar molta visibilitat al barri de la Platja durant les festes que organitzen", explica Enric Palanca, alcalde de la Creu. "Tot açò, sumat a les accions benèfiques i socials amb les quals col·laboren, han fet a esta entitat mereixedora del Premi Farnals", afegix. Montse, la presidenta de l'associació, reconeix que es tracta d'un "reconeixement molt gran de la tasca que porten realitzant durant 20 anys per a preparar la festa de la Mare de Déu del Carme" i es mostra molt agraïda amb el guardó.