CAMP DE MORVEDRE / Sagunt
El tractament contra paneroles, mosquits i rates continua a partir del dilluns a Sagunt i Almardà
La setmana vinent es realitzaran controls per a previndre la legionel·losi en el camp del Fornàs i s'actuarà també en les zones est i oest de Sagunt i en Almardà-Corint
REDACCIÓ - 22/09/2019
Control de plagues. EPDA
Control de plagues. EPDA
Els treballs de tractament contra les plagues que el departament de Sanitat està realitzant continuen una setmana més. L'empresa CTL (Compañía de Tratamientos Levante) actuarà la setmana vinent en les zones est i oest de Sagunt i en Almardà-Corint.
Estos treballs es realitzaran en la xarxa de clavegueram per a tractar de disminuir el nombre de paneroles i rates, així com tractaments contra el mosquit tigre i la prevenció de legionel·losi en el camp del Fornàs.
Per al dilluns 23 està previst que una brigada de clavegueram comence per la zona oest de Sagunt, concretament als carrers Crist Rey, Petrés, Algar, Segart, Gilet, entre d'altres; i que una altra brigada de 2 persones continue tractant la zona este de Sagunt, per la plaça Antiga Moreria, Raseta, Camí Reial, entre d'altres.
El dimarts 24 una brigada de clavegueram continuarà per la zona oest de Sagunt, als carrers Conqueridor, Roma, Numància, d'entre altres. Per al dimecres 25 es preveu que una brigada de clavegueram tracte la zona este de Sagunt, pels carrers Muralla, Mestre Palanca, Jose Mª Pemán, entre altres.
Per al dijous 26, una brigada amb tot terreny i canó nebulitzador es desplaçarà a la zona d'Almardà-Corint i a la desembocadura del Palància per a tractar mosquits. Finalment, el divendres 27, una brigada es dedicarà a realitzar tractaments per al control i prevenció de la legionel·losi en el camp del Fornàs.
Respecte al control de mosquits, els professionals que fan els treballs de neteja recomanen a la ciutadania que per a contribuir al seu control eviten l'acumulació d'aigua, revisen les aixetes i els aparells d'aire condicionat, reparen les pèrdues d'aigua i cloren les piscines periòdicament. A més, per a evitar les picades recomanen vestir pantalons llargs i mànega llarga durant l'alba i fosquejar, no abusar de cosmètics amb aromes afruitades, utilitzar mosquiteres i aplicar repel·lents de mosquits quan se sue.