ESPORT
La Mancomunitat de l'Horta Sud cuida i fomenta la base de la pilota valenciana
Alcàsser ha acollit el VIII Campionat Individual de raspall Bankia d'Elit Femení
REDACCIÓ - 22/10/2019
Partida del torneig. EPDA
Partida del torneig. EPDA

Alcàsser va ser la capital de la pilota a tota l'Horta Sud. No només hi havia en cartellera dos partides crucials del VIII Campionat Individual de raspall Bankia d'Elit Femení­, sinó, que els carrers adjacents al trinquet s'han omplit de partides de raspall entre jugadores i jugadors vinguts de 25 escoles de tot arreu de la Comunitat Valenciana: Alaquàs, Alcàsser. Algemesí­, Almassora, Bicorp, Carlet, Genovés, la Font d'En Carròs, Manises, Meliana, Moixent, Montcada, Picanya, Picassent, Polinyà de Xúquer, Quart de Poblet, Rafelbunyol, Sueca-Xúquer, Tavernes Blanques, CEIP Tomàs de Montanyana, València IES Marí­tim, València CEIP Rodríguez Fornos i Torrent

L'assistència a aquesta jornada va estar recompensada per part de la Federació de Pilota Valenciana, amb xecs per a canviar-los per material de pilota valenciana. La Mancomunitat de l'Horta Sud, mitjançant el seu vicepresident, Jose Cabanes, ha estat l'encarregada de lliurar una placa commemorativa per la seua participació. El dia no ha pogut acabar millor, amb tots els participants, i amb les 4 jugadores que ho han donat tot en el dia de hui.

Els monitors i jugadores destaquen la importància d'estes Trobades perqué transmeten els valors no competitius de la pilota, creant entre tots els participants una germanor i estima per el nostre esport. Malgrat la pluja els carrers d'Alcàsser van estar plens de jugadors/es durant tot el matí, fins l'hora de la Gran Final. La Mancomunitat de l'Horta Sud recolza incondicionalment le bases del nostre esport per obtindre un futur on la pilota tinga jugadors/es d'alt nivell i alhora una gran base de pilotaris amateurs a la seua comarca i fora d'esta.