La Pobla De Farnals
Finalitza la construcció d'una coberta a la plaça de la Generalitat de la Pobla de Farnals
S’instal•la un sostre corredís, que es podrà obrir i tancar segons convinga
REDACCIÓ - 05/11/2019
Imatge de la coberta. EPDA
Imatge de la coberta. EPDA

Ja estan quasi finalitzades les obres de construcció d'una coberta corredissa a la plaça de la Generalitat de la Pobla de Farnals, que servirà tant per a proporcionar ombra com per a protegir l'espai de la pluja.

Amb una inversió de 131.47'60 euros procedents del fons per a Inversions Financerament Sostenibles de la Diputació de València, els treballs han consistit en l'alçament d'una estructura metàl·lica amb la instal·lació de tendals que permetran obrir i tancar el sostre segons convinga.

"Aquesta nova infraestructura permetrà que l'Ajuntament, així com associacions i col·lectius festers, tinguen un espai per a celebrar les activitats programades en cas de pluja sense haver de traslladar-les a última hora a la Casa de Cultura", ha explicat Enric Palanca, alcalde de la Pobla de Farnals.