ALAQUÀS
Les Falles d'Alaquàs 2020 estrenen nova imatge
Són concretament cinc imatges, elaborades per dissenyadores locals, que combinen simbologia, colors, sentiments i informació per plasmar cadascun dels actes fallers que es celebren al municipi
REDACCIÓ - 16/11/2019
Cartelleria de les Falles d?Alaquàs 2020. EPDA
Cartelleria de les Falles d?Alaquàs 2020. EPDA
El dia 14 de novembre a la Sala Xemeneia, al Castell d'Alaquàs, es donava a conéixer la nova imatge per a les Falles d'Alaquàs 2020. Un treball gràfic que naix amb l'objectiu d'identificar i comunicar els actes més rellevants de les Falles 2020 i que ha sigut il·lustrat per les dissenyadores locals María Hierro i Vanesa Ponce, "EnFlama".
L'Alcalde d'Alaquàs Toni Saura, el regidor de Falles Alex Ramos, membres de la corporació municipal, la Junta Local Fallera, Falleres Majors d'Alaquàs Judith Díaz Gomáriz i Sara Morcillo Torralba i les comissions falleres del municipi assistiren a la cita on es va mostrar tota la cartelleria per a la festa gran del poble.
Amb el lema "Les falles són…Alegria, Passió, Il·lusió, Germanor i Devoció, cadascun dels cinc dissenys incorporen elements i informació per situar en el context de cadascuna de les activitats a que es fa referència. Segons van explicar les seues creadores, "les imatges representen sentiments, moments de la festa combinats amb la simbologia dels colors més variats. Són el reflex de com viu Alaquàs en falles".
Els cinc models de cartelleria els veurem en breu als panells informatius municipals distribuïts pel municipi, també a les xarxes socials i als actes centrals emmarcats dins la festa fallera.