ALAQUÀS
Un total de 30 persones aturades d'alaquàs es formaran i treballaran durant un any al Centre Francesc Ferrer Martí
El programa que compta amb un pressupost de 696.164,40 euros i adquirir una nova qualificació professional
REDACCIÓN - 30/11/2019
Centre de Formació Francesc Ferrer Martí d
Centre de Formació Francesc Ferrer Martí d"Alaquàs. -EPDA

Un total de 30 veïns i veïnes en situació d'atur serancontractats per l'Ajuntament d'Alaquàsdurant 12 mesos. La iniciativa compta amb una subvenció delServei Valencià d´Ocupació i Formació (LABORA) que ascendeix als 696.164,40 euros.

Els i les participant al "Taller d'ocupació sembrant Alaquàs" es formaran al Centre de Formació Francesc Ferrer Martí d'Alaquàs, realitzaran lesseues pràctiques professionalsi treballaran als diversos serveis municipals posant en pràctica els coneixements adquirits. Al finalitzar obtindran un Certificat de Professionalitat. Les modalitats són les següents: 10 alumnes/treballadors s'especialitzaran en Jardineria, 10 en Atenció Socio sanitària i els 10 restants ho faran enmatèria desuport i dinamització en esdeveniments esportius.

Des de l'Ajuntament d'Alaquàs es continua treballant per mantindre actius aquestos programes d'Ocupació i Formació i posar en marxa altres projectes nous que tenen per objectiu fomentar el treball i garantir la continuïtat de la formació dels seus participantsen les matèries que han triat o en altres camps professionals.