L'ELIANA
La Biblioteca de l'Eliana obrirà 96 hores a la setmana durant l'època d'exàmens
L'ampliació d'horari de la sala d'estudis es mantindrà del 9 de desembre al 23 de gener amb l'objectiu de facilitar la labor dels estudiants
REDACCIÓ - 06/12/2019
Cartell anunciador. / EPDA
Cartell anunciador. / EPDA

La Biblioteca Municipal de l'Eliana ampliarà des de dilluns que ve 9 de desembre l'horari d'obertura de la sala d'estudi davant la proximitat del període d'exàmens. Com és habitual, l'horari especial s'estendrà fins a un total de 96 hores a la setmana i es mantindrà fins al pròxim 23 de gener.

Concretament, la sala d'estudi de la Biblioteca estarà oberta de dilluns a divendres de 9 del matí a 2 del migdia i de 3 de la vesprada a 12 de la nit, mentre que els dissabtes i diumenges de la temporada d'exàmens mantindrà el mateix horari però retardarà la seua obertura vespertina fins a les 4 de la vesprada.

Com a novetat, enguany s'ha habilitat una nova zona de descans, perquè els joves tinguen la possibilitat de calfar el seu menjar o prendre una pausa de café. Tot això, supeditat a les obres d'ampliació de la Casa de la Joventut que arrancaran l'any vinent 2020, i que milloraran els espais de la Biblioteca i la sala d'estudi.

El regidor de Biblioteca, Jorge Pérez Comeche, ha destacat 'el compromís de l'Ajuntament amb els estudiants, perquè tinguen les millors condicions en un entorn on mantindre la concentració i alternar períodes de descans, amb els quals obtindre el màxim rendiment en aquest període clau'.