CASTELLÓ
Ros (PSPV-PSOE): "Les dretes no han pogut impedir que es forme el govern triat per la ciutadania"
La diputada nacional socialista per Castelló critica que el “comporta-ment antidemocràtic de la dreta, la ultradreta i la ultra ultradreta no té límit”
REDACCIÓ - 07/01/2020
La diputada socialista de Castelló al Congrés
La diputada socialista de Castelló al Congrés

"La ciutadania s'obri pas. Les dretes no han pogut impedir que es forme un govern que ha triat la ciutadania". Així de contundent s'ha manifestat la diputada nacional socialista per Castelló, Susana Ros, davant la investidura del secretari general del PSOE, Pedro Sánchez, com a president del govern que ha tingut lloc aquest matí.

Ros ha criticat el "comportament antidemocràtic de la dreta, la ultradreta i la ultra ultradreta" que, segons les seues pròpies paraules "no coneix límits". "Ho fan per ràbia, odi i rancor al fet que hi haja un govern progressista", ha afegit.

La diputada socialista ha sigut hui una "dels i les 167 valentes que hem dit sí a un govern progressista amb Pedro Sánchez com a president". "Un govern que durà a terme un programa clar, per a les persones, enfront del discurs d'odi i de rancor sense idees i buit de contingut de la dreta del Partit Popular, que ha perdut les eleccions, i sembla no haver-lo acceptat", ha afegit la socialista.

Per part seua, el diputat nacional socialista per Castelló, Germán Renau, ha manifestat que Pedro Sánchez ha sigut elegit president "gràcies als i les 167 valentes que no han deixant que les amenaces hagen afectat la nostra voluntat inequívoca de donar a Espanya el govern socialista que necessita".

"Un govern de coalició, el primer d'esta etapa democràtica d'este país que estarà marcat pel diàleg i l'enteniment. Espere que se sumen a este diàleg i a esta voluntat de trobar solucions els partits de la dreta que, fins ara, sembla que l'única cosa que els importa és fer soroll. Nosaltres estarem, com sempre, en la governabilitat d'Espanya i a aportar solucions a la ciutadania", ha afegit Renau.

El diputat socialista assenyala que "tenim el programa de govern més ambiciós, social i transformador que es presenta en molts anys. Els nous temps requereixen noves polítiques i el partit socialista està preparat per a assumir el repte".