PUÇOL
Pavasal assumix les obres de reasfaltat de l'avinguda València de Puçol
Durant cinc dies no es podrà circular des de l'inici de l'avinguda en el passeig de la Constitució fins a l'encreuament amb l'avinguda Font de Mora
REDACCIÓ - 04/02/2020
Reasfaltat dde l
Reasfaltat dde l"avinguda València de Puçol. epda

Entre el 3 i el 7 de febrer, Pavasal està realitzant les obres de reasfaltatde l'avinguda València de Puçol.Esta actuació va ser una exigència de l'Ajuntament de Puçol a l'empresa després de comprovar les deficiències que tenia l'asfaltat realitzat a mitjan desembre. S'estan executant sense cap cost per a les arques municipals i en les dates triades de comú acord entre Pavasal i Ajuntament s'ajusten a aquelles en què el temps previst permet asfaltar sense problemes de pluges.

El dilluns es va realitzar el fresat i la neteja del paviment. Entre el dimarts i el dijous s'està duent a terme el pavimentat del vial i l'inici de les tasques de pintura. El divendres finalitzen les actuacions de pintura i s'obri al trànsit.

Recordem que durant estos cinc dies no es pot circular des de l'inici de l'avinguda en el passeig de la Constitució fins a l'encreuament amb l'avinguda Font de Mora.

Els itineraris alternatius per a enllaçar entre les zones est i oest del nucli urbà són elCaminàsi l'avinguda Mercé Rodoreda amb el nou pont acabat d'inaugurar.

Per a accedir al carrer Alacant cal fer-ho per l'avinguda Mancomunitat i carrer Colón.