POLÍTICA
Ciutadans proposa a la CEV crear un marc de referència que facilite la inversió a València
Fernando Giner assegura que 'Cada vegada que es presenta un projecte per a la ciutat, Ribó posa traves i alça sospites sobre la inversió'
REDACCIÓ - 06/02/2020
Reunió CEV-Ciutadans. EPDA
Reunió CEV-Ciutadans. EPDA
El portaveu de Ciutadans (Cs) a l'Ajuntament de València, Fernando Giner, al costat del regidor Rafa Pardo, s'ha reunit amb Eva Blasco, presidenta de CEV (Confederació Empresarial Valenciana) i la junta directiva de la patronal. Giner ha proposat crear un marc de referència que facilite la inversió a València. "Les inversions a València pateixen hui dia les improvisacions contínues des d'alcaldia. Des de Ciutadans advoquem per dotar de seguretat jurídica a les inversions i a l'activitat empresarial. Cal asseure's a parlar amb tot el que vulga invertir perquè és bo per a la ciutat", ha dit el portaveu de Cs.

Després de la reunió, el portaveu taronja ha criticat que "cada vegada que es presenta un projecte per a la ciutat, Ribó posa traves i alça sospites sobre la inversió. Ho estem veient en projectes com l'ampliació nord del Port, l'accés nord o Fira València". "No es pot emportar a València a un atzucac perquè les inversions no busquen infringir la llei", ha afegit.

El portaveu de Cs ha assegurat: "Si les opcions com la de María José Mira en Fira València són bones per al teixit empresarial valencià, farem costat al PSOE de la Generalitat".

Per a concloure, Giner ha advocat per establir col·laboracions entre els col·legis professionals i l'Ajuntament. "Els col·legis professionals estan disposats a signar que un projecte compleix amb la legalitat i assumir les responsabilitats que es deriven", ha apuntat Giner.