MONCADA
Compromís per Moncada denuncia als jutjats el Cas Nayes per un posible delicte medioambiental
La formació valencianista posa de manifest en la denúncia, a la qual ha tingut accés aquest diari, el perill que suposa aquesta nau derrocada i l'abandó de substàncies desconegudes i sense cap tipus de control
REDACCIÓ - 07/02/2020
Els responsables de Compromís davant els jutjats de Moncada. EPDA
Els responsables de Compromís davant els jutjats de Moncada. EPDA
Compromís ha presentat un escrit davant el Jutjat d'Instrucció de Moncada denunciant l'estat en el qual es troba la nau de Nayes, en el Barri dels Dolors.
La formació valencianista posa de manifest en la denúncia, a la qual ha tingut accés aquest diari, el perill que suposa aquesta nau derrocada i l'abandó de substàncies desconegudes i sense cap tipus de control. Sobre aquestes substàncies, ja han sigut diversos els abocaments que han ocasionat corrosió en vehicles i cremades en animals.
A més, també adverteix de la possible presència d'amiant en l'ambient, a causa de l'enfonsament del sostre d'uralita.
Per tot això, des de Compromís creuen que aquests fets poden ser constitutius d'un delicte contra el medi ambient i demanen, a través d'aquesta denúncia, que es repare el mal causat i es depuren les responsabilitats que corresponguen.
"Després de rebre assessorament jurídic, i sempre pensant en el benestar i la seguretat dels veïns del Barri dels Dolors, hem decidit presentar este escrit. Volem que es done tota la informació disponible, informació que moltes vegades no s'ha donat als ciutadans, perquè s'aclarisca al màxim la situació", ha sentenciat Compromís.