PAIPORTA
La selecció espanyola de patinatge de velocitat es prepara a Paiporta
Estes jornades, segons va explicar el preparador de la selecció, serveixen per a observar de primera mà el nivell dels i les esportistes
REDACCIÓ - 13/02/2020
Seleccionador, Garikoitz Lerga, con la alcaldesa de Paiporta, Isabel Martín. EPDA
Seleccionador, Garikoitz Lerga, con la alcaldesa de Paiporta, Isabel Martín. EPDA
La selecció espanyola de patinatge de velocitat juvenil i júnior va celebrar aquest cap de setmana una jornada tècnica a la pista de Paiporta. El seleccionador, Garikoitz Lerga, i el seu equip tècnic, van convocar patinadores i patinadors arribats de clubs de tots els punts de la geografia espanyola a una trobada en què els i les joves varen començar a preparar les pròximes cites d'àmbit europeu i Mundial.
Va participar en aquesta jornada la patinadora paiportina Eva Villena, pertanyent al Club de Patinatge de Velocitat de Paiporta, i que podria passar a formar part del combinat nacional si aconsegueix la confiança dels tècnics en les pròximes jornades tècniques, convocades a diferents punts del territori nacional.
Aquestes jornades, segons va explicar el preparador de la selecció, serveixen per a observar de primera mà el nivell dels i les esportistes, i per a començar a fer equip de cara a les pròximes cites en què participarà la selecció espanyola.
L'alcaldessa de Paiporta, Isabel Martín, i la regidora de Joventut i Esports, Marian Val, varen donar la benvinguda a les patinadores i patinadors i als preparadors, que varen disfrutar d'una pista municipal construïda per l'Ajuntament i homologada per a acollir cites d'àmbit nacional, que es va estrenar al setembre de 2018.