SAGUNT
Sagunt sol·licita una subvenció per a la contractació de persones desocupades de més de 30 anys
L'Equip de Govern sol·licita 151 637 euros per a contractar nou persones que s'encarreguen d'obres i servicis d'interés general, com la conservació d'edificis públics i instal·lacions esportives
REDACCIÓ - 19/02/2020
La delegada de Promoció Econòmica, María José Carrera. EPDA
La delegada de Promoció Econòmica, María José Carrera. EPDA
El departament de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Sagunt té previst contractar durant sis mesos nou persones desocupades per a la realització d'obres i servicis d'interés general, com és la renovació i conservació d'edificis i d'instal·lacions públiques. 
La Junta de Govern Local ha aprovat en l'última sessió sol·licitar, a proposta de la delegació de Promoció Econòmica, una subvenció de 151 637 euros a LABORA, Servei Valencià d'Ocupació i Formació, per a la contractació de 9 persones desocupades de, almenys, 30 anys en el marc del Programa Iniciativa Social per a l'exercici de 2020.
La delegada de Promoció Econòmica, María José Carrera, ha declarat que «es tracta d'una mesura que es complementa amb les accions que també realitzem per a combatre l'atur juvenil. L'objectiu és desenvolupar una estratègia global amb la qual cobrir el espectre social més gran i que totes les persones desocupades tinguen facilitats per a trobar una oferta de treball». La regidora ha explicat que, en esta ocasió, els perfils professionals que se sol·liciten són els d'un/a dissenyador/a gràfic, dos oficials de pintura, dos oficials d'obra de paleta, dos oficials de fusteria i dos persones de peonatge de manteniment.
Esta subvenció de la Generalitat Valenciana, que forma part del programa EMCORP destinat a persones desocupades majors de 30 anys, cobrix la totalitat de despeses de personal, per la qual cosa no hi ha una aportació municipal per a la seua execució més enllà de les despeses en materials d'obra.