PANDÈMIA
Stayrunker incentiva el manteniment de la bona forma física des dels domicilis
Es podrà votar fins al diumenge 12 d'abril inclusivament
REDACCIÓ - 24/03/2020
Anuncio de la campaña
Anuncio de la campaña

La marca Stayrunker ha llançat una proposta per superar l'època de quarentena sense perdre la forma física. "En estos moments difícils de confinament i incertesa és quan més hem de demostrar que podem amb tot. Per això no cal defallir i cal preparar-se per a un retorn on haurem de lluitar molt per a tornar, i tornarem", han assegurat des de la companyia.

Per això proposen que "resistim i ens afegim" al seu concurs #STAYRUNNKER

·Podeu enviar el vostre vídeo de com us prepareu per a poder tornar a córrer a través de les xarxes socials d la carrera de les empreses:

ohttps://www.facebook.com/carreraempresasvalencianas/

ohttps://twitter.com/carreraempresas

ohttps://www.instagram.com/berunnker

·Es publicarà el vídeo a les xarxes socials de la marca. Es poden enviar els vídeos fins al dimecres 8 d'abril, inclusivament.

·Encara que es reproduïsquen en altres xarxes socials només es comptabilitzaran els vots rebuts en el post publicat en la pàgina de Facebook: www.facebook.com/carreraempresasvalencianas/

·Els vídeos es publicaran almenys en la pàgina de fb de la Carrera de les Empreses i s'aniran guardant en la Llista de reproducció #StayRunnker de manera que estiguen disponibles i agrupats per a les votacions.

·Es podrà votar fins al diumenge 12 d'abril inclusivamentEl vídeo amb més vots (m'agrada en Facebook) serà el guanyador i obtindrà el trofeu #StayRunnker com una nova categoria més de la IXª Carrera de les Empreses.

La Carrera de les Empreses

La carrera de les empreses valencianes és una carrera popular a València promoguda per Grup Nostresport. Esta edició suposa la IX edició de la popular prova que en 2019 va aconseguir la xifra de més de 3.400 inscrits.

La carrera, que compta amb un component solidari en destinar 1€ per participant a causes socials, compta amb dues modalitats 10k i 5k i pot córrer-se tant per equips de 2,3,o 4 persones en categories masculina, femenina i mixta com individualment.