PICASSENT
L'Ajuntament posa en marxa la iniciativa 'Picassent T'Ajuda' a través de l'Agrupament Scolta L'Om
És un servei que té l’objectiu d’oferir suport per a fer la compra de productes i altres menesters per a cobrir les necessitats bàsiques de persones majors o amb dificultats per eixir de casa
REDACCIÓ - 25/03/2020
Atenció a persones majors. EPDA
Atenció a persones majors. EPDA

L'Agrupament Scolta l'Om de Picassent, amb el suport del consistori, treballa des de fa uns dies en este servei per ajudar a aquelles persones majors i/o amb dificultats per eixir de casa i evitar d'esta manera que isquen a l'exterior mentre dure l'emergència sanitària que estem vivint.


Les persones que vulguen fer ús d'este servei han de contactar per telèfon amb l'agrupació per sol·licitar les seues necessitats, i d'esta manera una persona voluntària s'acostarà fins el seu domicili per realitzar-li totes les gestiones que necessite, com ara, fer-li la compra, anar a la farmàcia o tirar-li el fem, entre d'altres accions.

Segons ha manifestat l'alcaldessa del municipi, Conxa Garcia, "La voluntat de l'Ajuntament és evitar que totes les persones que estan en grups de risc isquen de casa i que no els falte de res".

I és que, l'Ajuntament, a través de la Regidoria de Participació Ciutadana, està en tot moment coordinant i donant suport tant a esta iniciativa com d'altres que han sortit al llarg dels últims dies. Salvador Morató, regidor d'esta àrea municipal, assegura que "La nostra intenció és donar tot el nostre suport i recolzament a este tipus d'iniciatives ciutadanes de solidaritat cap a les persones que més ho necessiten i ens van a tindre per a tot el que faça falta".

Per la seua part, Laura Sánchez, membre del grup Scolta l'Om i voluntària, afirma que "Guardem totes les mesures i seguim tots els protocols, tant d'higiene com de seguretat, per a que estes persones estiguen tranquil·les".

El Ayuntamiento pone en marcha la iniciativa "Picassent T'Ajuda" a través del Agrupamiento Scolta L'Om

"Picassent T'Ajuda" es un servicio que tiene el objetivo de ofrecer ayuda para hacer la compra de productos y otros menesteres para cubrir las necesidades básicas de personas mayores o con dificultades para salir de casa

El Grupo Scolta l'Om de Picassent, con la ayuda del consistorio, trabaja desde fa unos días en este servicio para ayudar a aquellas personas mayores y/o con dificultades para salir de casa y evitar de esta manera salgan al exterior mientras dure la emergencia sanitaria que estamos viviendo.


Las personas que quieran hacer uso de este servicio tienen de contactar por teléfono con la agrupación para solicitar sus necesidades y de esta manera, una persona voluntaria se acercará al domicilio para realizar todas las gestiones que necesite, como, hacerle la compra, ir a la farmacia o tirar la basura, entre otras acciones.

Según ha manifestado la alcaldesa del municipio, Conxa Garcia, "La voluntad del Ayuntamiento es evitar que todas las personas que están en grupos de riesgo salgan de casa y no les falte de nada".

Y es que el Ayuntamiento, a través de la Concejalía de Participación Ciudadana, está en todo momento coordinando y dando soporte a esta iniciativa así como a otras que están surgiendo a lo largo de los últimos días. Salvador Morató, concejal de esta área municipal, asegura que "Nuestra intención es dar todo nuestro apoyo a este tipo de iniciativas de solidaridad hacia las personas que más lo necesitan y nos tienen a su lado para todo aquello que les haga falta".

Por su parte, Laura Sánchez, miembro del grupo Scolta l'Om y voluntaria, afirma que "Guardamos todas las medidas y seguimos todos los protocolos, tanto de higiene como de seguridad, para que estas personas estén tranquilas".