LA RIBERA
La Policia Local d'Alzira desinfecta els seus vehicles
L’empresa Lavanderia Alzira està portant a terme esta tasca de manera desinteressada
REDACCIÓN - 26/03/2020

Un total de 8 vehicles de la Policia Local d'Alzira, i 5 de Protecció Civil estan desinfectant-se de manera específica per a millorar les mesures preventives contra al coronavirus.

Es tracta d'una iniciativa de la mateixa Lavanderia Alzira. El propietari, Emilio Pellicer, es posava en contacte amb l'Ajuntament fa uns dies per a oferir este servei amb l'objectiu d'incrementar la higiene i seguretat dels nostres policies i voluntaris de protecció civil.

Concretament s'està aplicant un tractament desinfectant amb una màquina d'ozó i aplicant addicionalment una neteja amb productes específics contra bacteris i gèrmens, cosa que en estos moments és de vital importància.

La Regidora de Seguretat i responsable de la Policia, Sara Garés s'ha mostrat molt agraïda per esta actuació desinteressada i ha manifestat que "este gest per part d'esta empresa alzirenya demostra la solidaritat i la voluntat per cuidar als nostres cossos de seguretat i voluntaris que estan treballant tan intensament. Vull agrair a Emilio Pellicer l'oferiment que ens va fer per a portar a terme esta tasca que fa possible que es treballe amb més seguretat, perquè totes les mesures són poques"

A més dels vehicles d'Alzira, Pellicer també ha oferit este servei gratuït a la Policia Local d'Algemesí, Policia Nacional de Xàtiva i Ontinyent.