POLÍTICA
Compromís posa en marxa la figura del 'representant de proximitat' davant la crisi del COVID19
Es crearà una xarxa d'atenció urgent a les 34 comarques valencianes, mitjançant els seus diputats i diputades, per tal d'arreplegar les necessitats i demandes dels pobles i ciutats d'arreu del territori
REDACCIÓ - 26/03/2020
El diputat Fran Ferri. EPDA
El diputat Fran Ferri. EPDA

El grup parlamentari Compromís a les Corts ha posat en marxa la figura del 'representant de proximitat' davant la situació generada pel COVID19 per a oferir una política propera a la ciutadania a través de mitjans telemàtics.

En esta línia, es crearà una xarxa d'atenció urgent pel COVID19 a les 34 comarques valencianes, mitjançant els seus diputats i diputades, per tal d'arreplegar les necessitats i demandes dels pobles i ciutats d'arreu del territori. Per altra banda, es realitzarà una ronda de reunions per videoconferència amb les entitats i associacions de sectors més afectats i es posarà a disposició de la ciutadania els contactes dels diputats per resoldre dubtes o realitzar suggeriments.

Segons el síndic de Compromís, Fran Ferri, "el nostre objectiu és enfortir així la proximitat dels i les representants de les Corts en estos moments tan difícils. Creiem que quan major és la distància física, més proper ha de ser el treball dels diputats i diputades. Tenim per davant el repte no només de fer front a esta emergència sanitària sinó a la crisi que patirem quan se supere. Un moment en el qual serà més important que mai rescatar a totes les persones afectades i treballar per enfortir els nostres serveis públics".

Així, les xarxes socials del grup parlamentari de Compromís estan distribuint les targes amb el contacte de cada diputat o diputada per comarca, de manera que "la ciutadania de cada comarca puga fer arribar les seues peticions i necessitats al seu representant per a transmetre-les a les administracions competents".

"Volem respondre des de la proximitat, a la diversitat del nostre país: des de les grans ciutats fins a les zones més rurals, des dels nuclis turístics fins les comarques de base industrial. Caldrà un treball molt específic en totes elles per a superar esta crisi i és el moment de treballar per a arreplegar les seues necessitats", ha conclòs Fran Ferri.