NULES
El PSPV-PSOE de Nules lamenta el deute de 900.000 euros que ha deixat la liquidació del pressupost de 2019
El portaveu municipal socialista Adrián Sorribes alerta que no es podrà pagar a proveïdors i que s'hauran d'aplicar retallades
REDACCIÓN - 03/04/2020
Sorribes
Sorribes

El PSPV-PSOE de Nules lamenta que l'alcalde de Centrats a Nules (CeN) David García haja liquidat l'exercici de 2019 amb un deute de més de 900.000 euros. A més, tal com explica el portaveu municipal socialista, Adrián Sorribes, este deute s'haurà de pagar amb el pressupost de 2020 "un pressupost prorrogat de l'any anterior".

Sorribes alerta que esta situació "provocarà retallades, que encara no sabem a quines partides afectaran", a més de que, "fins que no presenten en el ple la modificació pressupostària, els proveïdors amb factures pendents del 2019 no podran cobrar". "És lamentable que en la situació en la qual estem d'Estat d'Alarma pel Covid-19 i el seu impacte social, sanitari i econòmic, l'alcalde de Centrats a Nules, David Garcia, seguisca amb la seua erràtica gestió d'anuncis però no de fets", apunta el portaveu socialista.

"Des de l'equip de govern de CeN ens diuen que s'ha agilitat el pagament de factures del 2020 però la veritat és que, hi ha que són d'enguany, però unes altres corresponen a treballs realitzats en 2019", lamenta Sorribes. Finalment, el portaveu del PSPV-PSOE de Nules critica que s'hagen assabentat de la liquidació del pressupost de 2019 pel llibre de decrets i no per alcaldia ni a través dels canals d'informació. "Necessitem més agilitat del regidor d'Hisenda, Guillermo Latorre, -persona amb nòmina a l'ajuntament-, a preparar els expedients per a ser aprovats i ajudar a l'economia del nostre poble", conclou.