MONCADA
Compromis per Moncada presenta les seues propostes i pregunta a l'alcaldessa sobre la gestió en la crisi del coronavirus
Consideren que és moment de treballar tots junts i demanen més comunicació
REDACCIÓ - 06/04/2020
Pep Esplà, portaveu de Compromís per Moncada. EPDA
Pep Esplà, portaveu de Compromís per Moncada. EPDA
El Grup Municipal Compromís per Montcada ha presentat una sèrie de propostes i una bateria de preguntes a l'alcaldessa i a tot el seu equip de govern sobre la gestió al municipi de la crisi del coronavirus.
Per a la formació valencianista: "Com a conseqüència de la nul·la comunicació i informació oficial que, lamentablement, no se'ns ha transmés a l'oposició, volem preguntar dubtes sobre la gestió que ha dut a terme l'equip de govern quant a temes fonamentals per al dia a dia dels habitants de Montcada".
"Fa 3 setmanes, ja vàrem demanar a l'alcadessa que convocara tots els portaveus a una reunió telemàtica per a informar-nos de la gestió que s'estava realitzant. Esta reunió es va convocar encara este divendres passat. Nosaltres oferírem des del primer dia el nostre suport, la nostra ajuda i col·laboració, però demanem transparència i informació, sense haver d'estar pendents de les xarxes socials personals de l'alcaldessa, perquè es veu que només penja allí la informació oficial en compte de fer-lo de les xarxes socials de l'Ajuntament. Som regidors, representem el poble i tenim dret a estar informats de primera mà", explica el partit en un comunicat.
Sobre les preguntes que han presentat, s'incideix si ja saben quina resposta donarà l'Ajuntament als autònoms i comerciants del poble, que demanen ajudes a causa de la paralització de la seua activitat, sobre si tenen pensat reforçar la plantilla de serveis socials en estos moments tan díficils, sobre si es té pensat elaborar per fi el pressupost anual i si és així, si s'augmentaran les partides de caràcter més social i amb previsions per a no deixar cap persona vulnerable desatesa o si la Policia local i en general tots els treballadors essencials de l'Ajuntament disposen de totes les mesures de seguretat per a realitzar el seu treball, també demanen informació sobre la neteja i sobre si hi ha planificació o programació de les zones que es desinfecten diàriament o quina periodicitat tenen o sobre l'estat de contractes de serveis que per la crisi han deixat de prestar-se.
Per a Compromís: "és moment de treballar conjuntament pel bé de tots els ciutadans, de manera transparent i donant-nos tota la informació. No podem permetre'ns que l'arrogància de l'equip de govern i la falta de diàleg dinamiten les mesures que és urgent que es posen en marxa pel bé de tota Montcada".