MANCOMUNITAT
La web de la Mancomunitat Camp de Túria s'adapta a les noves necessitats de la ciutadania davant la crisi del coronavirus
Tota la informació fa referència a la emergència sanitària del COVID-19
REDACCIÓ - 07/04/2020
Pàgina web de la Mancomunitat. / EPDA
Pàgina web de la Mancomunitat. / EPDA

La Mancomunitat Camp de Túria ha fet un gran esforç per a mostrar un nou disseny de la seua pàgina web dedicada, en exclusiva, a tot el relacionat amb la crisi sanitària provocada pel COVID-19.

Persones aturades, treballadores, autónomes, empresaris, associacions de comerciants… Tots tenen a la seua disposició una pàgina web actualitzada al moment on poder trobar tota la informació referent al seu àmbit i els números de telèfon del personal tècnic que està a la disposició de qui el necessite.

En la pàgina web www.mancomunitatcampdeturia.es poden trobar manuals, vídeos, preguntes freqüents, infografies, documentació, material… En definitiva, s'ha fet un gran esforç per a poder aglutinar tota la informació que generen les fonts oficials i que d'esta forma estiga recollida en una mateixa pàgina web.

A més s'ha creat un apartat amb recomanacions per al teletreball. En ell podràs trobar consells sobre la ciberseguretat i el teletreball.

El personal del Departament de Promoció Econòmica, la directora i les dues AEDC, a més de tots els tècnics de l'Acord Territorial d'Ocupació; així com tot el personal del Departament de Benestar Social, inclosos EMPUJUS i EMCUJUS, han bolcat els seus esforços per a poder continuar oferint els seus serveis a tota la població de Camp de Túria.

La Mancomunitat Camp de Túria és conscient de la situació per la qual està travessant la ciutadania de de Camp de Túria i per això tendeix la mà i no escatima esforços a estar a l'altura de les circumstàncies. La informació s'actualitzarà periòdicament per a mantenir-la actualitzada. #quédateencasa #yomequedoencasa #estevirusloparamosunidos