ALZIRA
El Concurs d'Arquitectura Driehaus selecciona els projectes guanyadors per a Alzira
La justificación del fallo se hará pública el 30 de junio
REDACCIÓN - 19/06/2020
Recreación virtual de uno de los proyectos
Recreación virtual de uno de los proyectos

Ahir per la vesprada tenia lloc la reunió del jurat del IV Concurs d'Arquitectura Richard H. Driehaus per tal d'avaluar les 15 propostes presentades per a portar a terme a la Vila d'Alzira.

A la reunió telemàtica van assistir els jurats internacionals, els organitzadors, així com l'alcalde de la ciutat, Diego Gómez i el cap de Servei d'Urbanisme i Gesti Miguel Vila.

Després de deliberar sobre les propostes presentades en la IV Edició del Concurs d'Arquitectura Richard H. Driehaus, en la seua segona fase, el jurat ha determinat atorgar els següents premis:

PRIMER PREMI (GUANYADOR) a la proposta presentada amb el codi 3156, Ad Fontes

PRIMER ACCÈSSIT D'HONOR a la proposta amb el codi 2879, Lienzos de la Vila

SEGON ACCÈSSIT D'HONOR a la proposta amb el codi 2875, La isla del Xúquer

L'Acta del Jurat, en la qual es justifiquen els motius per a la selecció de cadascuna de les propostes es farà pública el dia 30 de juny de 2020 en la pàgina web del Concurs.

El mateix dia 30 de juny es publicaran també els projectes premiats així com la identitat dels seus respectius autors. Els projectes no seleccionats podran consultar-se llavors. Les propostes no premiades quedaran únicament identificades pel seu corresponent codi, llevat que els seus autors sol·liciten que figure la seua autoria.