CATARROJA
Joves Socialistes de Catarroja prepara una recollida d'aliments i productes de primera necessitat
Tots els aliments i productes recollits han sigut entregats en l’economato de Cáritas
REDACCIÓ - 07/07/2020
Iniciativa en Catarroja. EPDA
Iniciativa en Catarroja. EPDA
Joves Socialistes de Catarroja ha preparat una recollida d'aliments i productes de primera necessitat, que han entregat a Cáritas.
“Davant la situació tan complicada que viuen moltes persones després de la crisi sanitària, des de Joves Socialistes hem iniciat aquesta acció per posar el nostre granet d’arena i ajudar als qui més ho necessiten, ja que volem col-laborar activament” explica Miquel Verdeguer, Secretari General de Joves Socialistes de Catarroja.
Les persones interessades en col·laborar han pogut portar els aliments i resta de productes, durant la setmana passada a la Casa del Poble (seu del PSPV-PSOE de Catarroja). Aquesta acció es repetirà periòdicament, per poder ajudar en la gran tasca que fan des de Cáritas Catarroja.
Tots els aliments i productes recollits durant aquests dies, han sigut entregats pels representants socialistes Lorena Silvent, Beatriz Sierra i Miquel Verdeguer, Vicealcaldessa i Regidors a l’Ajuntament de Catarroja, en l’economato de Cáritas a la seua Presidenta, Isabel Mas. Aquesta entitat de forma constant i incansable fa la gran tasca d’ajudar als qui més ho necessiten, i que durant la pandèmia, ha seguit treballant repartint a domicili.
“Des de Joves Socialistes de Catarroja volem agrair a totes i tots els qui han vingut a la seu per col·laborar, perquè en tan sols dos dies hem arreplegat més de 100 kg d’aliments i 20 productes d’higiene”, conclou Beatriz Sierra, Secretaria d'Organització.