SUECA
L'Ajuntament de Sueca convida a la ciutadania a participar, a través d'una votació popular, per a decidir quines actuacions es consideren més necessàries a la ciutat
Podrán votar los mayores de 16 años
REDACCIÓN - 11/09/2020

L'Ajuntament de Sueca posarà en marxa una votació popular, de caràcter presencial i telemàtic (a través d'una plataforma digital), amb l'objectiu de fomentar la col·laboració de la ciutadania a l'hora de decidir la prioritat en aquelles actuacions que depenen de les inversions dels pressupostos participatius.

Mitjançant esta consulta popular, els i les votants realitzaran un rànquing de les cinc actuacions prioritàries d'entre totes les que es proposen en l'enquesta. El vot es podrà exercir de manera presencial, entregant el document corresponent emplenat a l'Ajuntament de Sueca (els dies 29 i 30 de setembre, i 6 i 7 d'octubre, de 9 a 13 hores o de 18.30 a 20.30 hores); o també es podrà realitzar de manera telemàtica, del 28 de setembre al 8 d'octubre, a través de la pàgina web https://participa.sueca.es.

Podran votar totes les persones majors de 16 anys (complits en la data d'inici de la votació, el 28 de setembre), empadronats en La Llastra, Les Palmeres, Motilla, Bega de Mar, Mareny Blau i Sueca.