ALZIRA
Alzira bonifica la compra al comerç local
2000 bons de compra amb valor de 50€ en elsqualsel ciutadà abona 30€ i l’ajuntamentels 20 restants
REDACCIÓN - 29/09/2020
Se venden 2.000 bonos de 50 ? a 30 ?
Se venden 2.000 bonos de 50 ? a 30 ?

L'Ajuntament d'Alzira posa a la venda els 2.000 bons de Comerç Alzira per valor de 50€ que es poden adquirir per 30€ a Idea.

Es tracta d'una iniciativa que afavorix que tant la ciutadania com els comerços locals puguen fer compres i beneficiar-se d'una aportació directa de l'Ajuntament de 20€ per cada bo de compra. Els bons de comerç són ajudes que permetran la reactivació de comerç amb compres efectuades abans del 15 de desembre de 2020.

"Amb esta campanya destinem els recursos municipals per a ajudar, tant a la ciutadania, que obté un estalvi del 40% de la compra, com al teixit comercial de la ciutat, ja que posem en circulació 100.000 € en l'economia local" assegura Diego Gómez, alcalde d'Alzira i responsable de Idea.

La venda dels bons de comerç es realitzarà en les dependències d'Idea, fins esgotar existències i seguint l'ordre rigorós de la data de compra que genere la cita prèvia. Es tracta de "Targetes electròniques prepagament de 50 €, (amb la imatge de la Targeta d'Alzira), en les quals el ciutadà abona 30 € i l'Ajuntament els 20 € restants.

Només es pot pagar amb els bons de comerç en els 360 [comerços i serveis adherits a la Targeta d'Alzira] que figuren a www.alzira.portaldelcomerciante.com. Els comerços no adherits que estiguin interessats a formar part de la campanya poden sol·licitar l'adhesió al formulari següent https://www.idea-alzira.com/tarjeta-de-alzira.

La compra dels bons es realitzarà exclusivament a través de l'agenda de cita previa habilitada a l'efecte, reservant l'horari disponible,que publicarem en breu en la web de Idea,i en:Bons de Comerç d'Alzira. Només s'admetrà el pagament amb targeta bancària amb un límit de 6 bons per persona.