BENIMODO
La campanya "BeniMODO On" involucra el comerç local per dinamitzar l'economia de proximitat
"Ara és el moment que tots junts i juntes retornem eixa confiança mitjançant la implicació en esta campanya
REDACCIÓN - 17/11/2020
Para potenciar el comercio local
Para potenciar el comercio local

L'Ajuntament de Benimodo vol mostrar el seu agraïment al comerç local per la seua implicació durant la pandèmia (sobretot pel seu treball en l'Estat d'Alarma) i per això ha activat la campanya "BeniMODOON"amb la qual es pretén potenciar les compres en l'economia de proximitat de cara al Nadal.

La localitat que comanda Paco Teruel ha impulsat una campanya braç a braç amb els comerços i els establiments locals per a donar a conéixer les seues ofertes i serveis i que la gent interioritze que en el municipi es poden adquirir moltes de les necessitats del dia a dia, facilitant la creació de llocs de treball que beneficien directament a les famílies benimodines.

El consistori ha insistit en la importància que té en el dia a dia de la localitat el comerç local i per això s'han realitzat vídeos promocionals de suport al xicotet comerç en els quals han sigut absolutament protagonistes els veïns i veïnes que alcen la persiana cada matí. També s'ha realitzat cartelleria per a tots els comerços i s'han creat nous perfils de plataformes digitals amb l'objectiu d'intentar aconseguir màxima difusió de la campanya.

Amb aquesta nova iniciativa de comunicació per a fer costat al xicotet comerç, el consistori espera que els veïns i les veïnes de Benimodo "es bolquen i se sumen a la causa, consumint en els comerços de la localitat durant el període nadalenc, que està proper. A més, fer-ho en aquestes circumstàncies i en el context actual pot ser un hàlit d'aire fresc i força per a molts comerços, als quals la crisi sanitària ha afectat notablement. Benimodo sempre ha tingut un compromís absolut amb el comerç local i volem demostrar-lo més que mai.

Durant la pandèmia, els nostres negocis locals van demostrar que estaven al costat dels nostres veïns i veïnes intensificant les hores de treball i multiplicant-se per a realitzar repartiments a domicili. Ara és el moment que tots junts i juntes retornem eixa confiança mitjançant la implicació en esta campanya", ha afegit Paco Teruel, alcalde de la localitat.