GANDIA
Cs Gandia es reuneix amb la nova associació d'empresaris d'oci nocturn per a conéixer les seues necessitats
Renolt: "Aquest és un sector especialment castigat, que no està rebent el suport que mereix si tenim en compte l'ocupació que genera"
REDACCIÓN - 25/11/2020
Cs Gandia es reuneix amb la nova associació d
Cs Gandia es reuneix amb la nova associació d"empresaris d"oci nocturn

El portaveu de Ciutadans (Cs) Gandia s'ha reunit amb la nova associació d'empresaris d'oci nocturn, Gandia de Nit, "per a conéixer les seues necessitats". "Volíem conéixer de primera mà a quins problemes concrets s'estan enfrontant perquè sabem que és un dels sectors més afectats per la pandèmia", ha explicat.

Segons Renolt, "els empresaris se sent menystinguts i criminalitzats, i només demanen que els escolten i els ajuden". A més, el regidor de Cs ha detallat que "demanden, entre altres, ajudes mínimes de 250.000 euros per a poder cobrir les despeses que genera el tancament del negoci i un pla de reactivació econòmica que els permeta tornar a començar en condicions".

En aquest sentit, ha assegurat el regidor, "Cs ja s'ha posat en marxa per a veure de quina manera podem ajudar als empresaris de l'oci nocturn". "Presentarem iniciatives per a reactivar un sector, que dóna treball a molts veïns de Gandia i no obstant això, no s'ha secundat fins al moment com es mereix".