SAGUNT
L'empresa AGC adquirix 180 targetes regal per a repartir a la seua plantilla que podrà canviar-les en comerços, hostaleria i mercats municipals
La regidora de Comerç i Mercats recorda els terminis per a empreses que desitgen adherir-se a la campanya i ajudar així als seus treballadors/as i al comerç i hostaleria local
REDACCIÓN - 30/11/2020
Comercio, imagen de archivo. EPDA.
Comercio, imagen de archivo. EPDA.
La regidora de Comerç i Mercats, Gloria Parra, s'ha reunit amb membres de l'empresa AGC i amb la Federació de Comerciants de Sagunt (FACOSA) per a abordar la nova campanya 'Per Nadal creem xarxa'. La campanya es basa en l'adquisició de targetes regal, que es repartiran als treballadors i treballadores de les empreses que desitgen participar en la campanya, perquè puguen canviar-les en els comerços, hostaleria i mercats municipals.

«La primera idea va sorgir per part del Comité d'Empresa d'AGC, encara que és cert que després se li ha donat moltes voltes des del Consell Assessor de Comerç i des del Consell Econòmic i Social per a poder crear una campanya global que beneficiara tant a comerç, hostaleria, com als mercats municipals», explica la regidora.

En concret, tal com explica Gloria Parra, després de la reunió s'ha acordat adquirir un total de 180 targetes per import de 25 euros. Serà l'empresa AGC la primera que regalarà les targetes a la seua plantilla, que les podrà canviar en diferents comerços locals, hostaleria, bars, restaurants i mercats municipals adherits a la campanya.

Per a participar en esta campanya, els comerços, bars, restaurants o venedors/es de mercat que vulguen fer-ho, i que no estiguen associats a cap associació de comerç, han de traslladar la seua petició a l'Ajuntament de Sagunt abans del dia 4 de desembre. D'altra banda, tal com explica Gloria Parra, «les empreses de la ciutat que vulguen tindre eixe detall amb els seus treballadors/es complementant la cistella de Nadal amb esta targeta regal, que a més ajuda al comerç i a l'hostaleria local, tenen de termini per a fer-ho fins a l'11 de desembre contactant amb l'Ajuntament».