PERIODISME
El Periódico de Aquí estrena edició a La Ribera el 29 de gener: 32 pàgines i 15.000 exemplars gratuïts
@AquiLaRibera El nou periòdic serà 100% en valencià
REDACCIÓ - 21/01/2021
Naix El Periódico de Aquí de La Ribera.
Naix El Periódico de Aquí de La Ribera.
Tota la informació de La Ribera en paper i web.
Tota la informació de La Ribera en paper i web.

El Periódico de Aquí estrena edició a la comarca de La Ribera -La Ribera Alta i La Ribera Baixa- el proper divendres 29 de gener, amb 32 pàgines i 15.000 exemplars de distribució gratuïta i tota la informació a diari a través de la web ElPeriodicodeAqui.com.

El Grup El Periódico de Aquí és un grup de comunicació 100% valencià en plena expansió. Va nàixer al novembre de 2010 i actualment compta amb 12 edicions impreses gratuïtes i 4 portals webs. ''No sols editem periòdics i fem informació, sinó que també organitzem multitud d'esdeveniments, la qual cosa ens posiciona estratègicament en el territori que cobrim, des de premis comarcals, jornades de turisme i sobre l'Albufera, desdejunis informatius i els Premis Nacionals AQUÍ TV'', ha explicat el director general, Pere Valenciano. ''És una aposta en un moment tan complicat pel peridisme de proximitat i de qualitat'', ha afegit.

Desde juliol del 2020 el grup ha incorporat a La Ribera amb una edició mensual descarregable gratuïtament desde Elperiodicodeaqui.com/papel, així com a dos seccions de La Ribera Alta i La Ribera Baixa a la web i presència en xarxes, tant en Facebook com en Twitter @AquiLaRibera.

La distribució es farà per Ajuntaments, organismes públics i comerços a tots els municipis de La Ribera Alta i La Ribera Baixa.

El primer número comptarà amb un bon grapat d'articles d'opinió de representants de la societat civil i responsables públics de La Ribera, informació municipi a municipi i reportatges.

Per a anunciar la nova edició s'han repartit 10.000 díptics per les principals poblacions.


La delegada de l'edició comarcal serà Laura Florentino: 644.655.714 i el correu electrònic laribera@elperiodicodeaqui.com

La delegada comercial és Diana Ballestar: 606.92.99.26 i el correu web@elperiodicodeaqui.com


#fempoble #femcomarca #únetealaQ