ALZIRA
Alzira prorroga les mesures locals fins a l'1 de març
La Generalitat Valenciana anunciava la pròrroga de mesures autonòmiques
REDACCIÓN - 15/02/2021

L'ajuntament d'Alzira anuncia la pròrroga de les mesures anunciades el passat 11 de gener per tal de fer front a la pandèmia i frenar el nombre de casos.

D'esta manera, fins el pròxim 1 de març les mesures restrictives locals suposen:

· Tancar els parcs, jardins i zones de joc infantils de la nostra ciutat.

· Tancar al públic les dependències municipals. Només es podrà acudir amb cita prèvia.

· Suspendre temporalment els tallers de joventut activitats culturals, d'oci, espectacles i joventut programades.

· La biblioteca només oferirà servei de préstec de llibres en horari ininterromput de dilluns a divendres de 9 a 18 hores i dissabtes de 10 a 13.30 hores

· L'activitat acadèmica obligatòria (escoles i instituts i Escola d'Adults), continua amb normalitat.

A més cal tindre en compte que la Generalitat Valenciana també anunciava ahir la prórroga de les mesures establertes fins l'1 de març

· Ús de mascareta obligatori quan es fa esport al nucli poblacional, tant al carrer com a les zones verdes

· Obligatori l'ús de mascareta per a passejar o fer esport a les platges urbanes.

· En espais d'ús públic, permanència de grups que no supere les dos persones, llevat que es tracte de persones convivents

· En domicilis i espais d'ús privat, tant a l'interior com l'exterior, es permeten únicament les reunions familiars i socials de persones que pertanyen al mateix nucli o grup de convivència.

· S'exceptuen, les activitats no professionals relacionades amb la criança i les cures. També s'exceptuen les reunions de persones amb vincle matrimonial o de parella que viuen en domicilis diferents, o de les persones que viuen soles, que podran formar part d'una altra única unitat de convivència .

· No estan incloses en les limitacions les activitats laborals, les institucionals, les de transport i les dels centres docents.

· Es prorroga, fins a les 23.59 hores de l'1 de març de 2021, les limitacions a l'entrada i l'eixida de la Comunitat Valenciana.

· Addicionalment, des de les 15.00 hores del divendres fins a les 06.00 hores del dilluns, i des de les 15.00 hores de la vesprada dels dies festius fins a les 15.00 de l'endemà al festiu, queda limitada l'entrada i eixida de persones dels termes municipals dels municipis i grups de municipis amb població superior a 50.000 habitants. Aquestes ciutats són València, Alacant, Elx, Castelló de la Plana, Torrevieja, Torrent, Orihuela, Gandia, Paterna, Benidorm, Sagunt, Alcoi, Sant Vicent del Raspeig, Elda-Petrer, i Vila-real.

· Tancament de tota l'hostaleria de la Comunitat Valenciana. Només es permetrà el servei de menjar per a emportar, siga distribuït al local o per repartidors.

· Tancament del comerç a partir de les 18 h de la vesprada a excepció els establiments d'alimentació, farmàcies i els essencials.

· Tancament de totes les instal•lacions esportives, excepte les destinades a entrenament i competicions de nivell nacional i internacional.