PAIPORTA
Cs Paiporta critica a l'alcaldessa de Paiporta per defensar als violents enfront de la Policia en les manifestacions de suport a Hasél
Estellés: “Amb la seua posició, encoratja les protestes violentes, i això és inadmissible d'un càrrec públic”
REDACCIÓ - 22/02/2021
Francisco Estellés. EPDA
Francisco Estellés. EPDA

 El portaveu de Ciutadans (Cs) Paiporta, Francisco Estellés, ha criticat a l'alcaldessa, de Compromís, per "defensar als violents enfront de la Policia en les manifestacions de suport a Hasél".


Per al regidor de la formació taronja, "és vergonyós que Isabel Martín, a través de les seues xarxes socials, es pose de costat dels violents i critique a la Policia, que garanteix la nostra seguretat".


"Les seues paraules encoratgen a seguir amb els disturbis i això és inadmissible per part de la primera autoritat municipal", ha denunciat, al mateix temps que ha advertit que "fer costat als que ataquen a la policia i trenquen mobiliari urbà, com ha fet Martín, és danyar el sistema democràtic".


Per contra, Estellés ha assegurat que "Cs condemna tot tipus de violència i les declaracions de càrrecs públics que, com Martín, s'emparen en la llibertat d'expressió per a justificar-la". "A més, donem suport sense fissures als Cossos i Forces de Seguretat de l'Estat", ha destacat.