POLÍTICA
EUPV exigeix que les gestions de venda de l'aeroport no comporten noves grans pèrdues a les arques públiques
La diputada d’EUPV a Les Corts Valencianes, critica que la gestió de l’Aeroport de Castelló per part del Partit Popular ha sigut nefasta i sense cap visió de la realitat castellonenca
REDACCIÓ - 21/12/2012

La diputada d'EUPV a Les Corts Valencianes, critica que la gestió de l'Aeroport de Castelló per part del Partit Popular ha sigut nefasta i sense cap visió de la realitatcastellonenca."Solament hem aconseguit un aeroport de 155 milions d'euros, pagat entre tots i totes, llest per a ser venut al millor postor".

Albiol argumenta que facen el que facen amb l'Aeroport de Castelló, "el que no podem tolerar és que siga un nou fiasco econòmic que comporte pèrdues a les arques públiques i que isca perdent la ciutadania de Castelló. Però desgraciadament, tenint en compte les passades gestions del President d'Aerocas, Carlos Fabra, segurament serà tot un regal per a l'empresa privada que haurem pagat tots i totes".

La parlamentària recrimina al Partit Popular que després de gastar-se 155 milions en la infraestructura, sense comptar els seus dels càrrecs d'Aerocas, manteniment i propaganda, no sàpien que fer amb aquest aeroport. "La política del Partit Popular no té cap rumb, va a colp d'efecte, no fa uns mesos estaven parlant de dates d'entrada en funcionament per a principis de 2013, i ara, en canvi, estan pensant a desfer-se d'ell".

La diputada recorda que el Consell contempla en els seus pressupostos per al 2013 que la infraestructura aeroportuària done beneficis a les arques públiques i considera aquest pronòstic econòmic rocambolesc, donada la situació actual de l'aeroport de Castelló.

Albiol finalitza afirmant que el govern valencià simplement no sap que fer amb aquest aeroport construït a major glòria de Carlos Fabra, que no ha vist cap avió i va ser inaugurat amb gran fastuositat fa quasi dos anys.