VINALESA
Vinalesa inicia les festes patronals amb la celebració del Dia dels Xiquets i Xiquetes
Amb l’arribada de la tardor, Vinalesa es prepara per celebrar les Festes d’Octubre
REDACCIÓN - 27/09/2013

Amb l'arribada de la tardor, Vinalesa es prepara per celebrar les Festes d'Octubre. Demà dissabte dia 28 de setembre se celebrarà el Dia dels Xiquets i les Xiquetes, una jornada molt especial destinada als més menuts del municipi. De matí tindran lloc tallers i activitats dirigides per les associacions culturals de Vinalesa. De vesprada, a les 17 hores, hi haurà un espectacle de titelles, i a partir de les 20.00 hores començarà la desfilada de disfresses infantil pels carrers del poble, amb música, festa i moltes sorpreses. La cercavila finalitzarà a la gran carpa de festes instal·lada pati del Centre Cívic, on després del sopar de cabasset tindrà lloc un espectacle d'animació.

El diumenge serà el torn de la cavalcada, organitzada per l'Ajuntament de Vinalesa amb la col·laboració dels festers i festeres del Pilar, Santa Bàrbara i Sant Honorat així com de diverses associacions del poble.

Ja arribat el mes d'octubre, es desenvoluparan un fum d'activitats per als veïns i veïnes de la població, com ara el Festival de Música de Banda, el repartiment de calderes i la partida de pilota entre professionals per al 9 d'Octubre o la desfilada de disfresses, entre molts altres.