L'ALCÚDIA DE CRESPINS
Compromís per l'Alcúdia de Crespins denuncia la privatització que vénen patint alguns dels serveis de l'Ajuntament
Recorden que "que fa anys presta el servei d'escola d'estiu, escola de Nadal i Servei de socorrista de la piscina a través d'una empresa relacionada presumptament també amb gent propera al partit"
REDACCIÓ - 23/07/2014

La Coalició Municipal Compromís per l'Alcúdia de Crespins, vol denunciar públicament la privatització parcial i temporal que últimament vénen patint alguns dels serveis prestats pel nostre ajuntament.

Es tracta en concret del servei d'ajuda a domicili, prestada actualment per una treballadora a jornada completa i una altra a temps parcial, ambdues contractades per l'ajuntament. Aquest estiu per a cobrir la vacant per vacances d'aquestes treballadores, l'ajuntament recorrerà a una empresa " Más Mayores " amb seu Social a Xàtiva, dedicada a cura de majors i tasques de la llar.

A açò se suma també el reforç de la plantilla de treballadors de la Brigada Municipal per part d'una altra empresa " Neteges Nagual " amb seu a l'Alcúdia de Crespins . Empresa relacionada presumptament amb gent propera al partit popular.

Des de Compromís , considerem que és una privatització més, de les quals ens té acostumat l'ajuntament. Recordar que ja fa anys presta el servei d'escola d'estiu, escola de Nadal i Servei de socorrista de la piscina municipal a través d'una empresa relacionada presumptament també amb gent propera al partit que ens govern.

Considerem que, si bé és legal, només a través de la contractació directa del personal mitjançant la Borsa d'ocupació creada a tal fi per l'Agència de Desenvolupament Local de l'ajuntament, es pot garantir una contractació transparent ,justa i un millor servei a l'usuari. Creiem que la privatització dels serveis prestats per l'ajuntament a través d'empreses privades suposen uns costos addicionals, i no responen a criteris d'una vertadera política activa d'ocupació.