Este sitio web utiliza cookies, además de servir para obtener datos estadísticos de la navegación de sus usuarios y mejorar su experiencia de como usuario. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Puedes cambiar la configuración u obtener más información en nuestra política de cookies pulsando aquí.
Entendido
Iniciar búsqueda
Cerrar
PICASSENT

A Picassent és reduïx l'espera en la valoració de la dependència

La valoració de la dependència ha passat de 2 anys d'espera a 9 mesos des que s'inicia l'expedient
REDACCIÓ - 06/03/2019
Ayuntamiento de Picassent
Ayuntamiento de Picassent

Amb l'objectiu d'alleugerir els tràmits que s'han de fer per aconseguir l'ajuda a la dependència, a finals del mes de març de l'any passat, l'Ajuntament de Picassent va sol·licitar a la Generalitat Valenciana la competència de portar a terme les valoracions dels expedients de les persones que sol·liciten la Llei de la Dependència. El servei es va reforçar amb la contractació d'una nova treballadora social i amb la formació del curs de persones valoradores.

Així, a la memòria del Servei de la Dependència de l'any 2018, s'informa que es varen obrir 254 nous expedients de dependència, es varen valorar 190 casos i són 542 les persones que s'estan beneficiant dels recursos d'esta Llei.

Segons ha manifestat el regidor de l'àrea de Benestar Social, Carles Silla, estes xifres ens ajuden a valorar-ho molt positivament, ja que «En un any on el servei de valoració és municipal hem reduït en 15 mesos el tràmit dels expedients de la Llei de la Dependència. A més, estem treballant perquè es reduïsca molt més esta xifra i les persones puguen tindre reconegut el més prompte possible els recursos que se li poden atorgar per llei".

Categorías de la noticia

Otras noticias en L´H. Sud

L'Ajuntament difondrà durant tota esta setmana una sèrie de peces audiovisuals
L'acord compromet a potenciar el comerç local, i a impulsar accions de dinamització

Otras noticias en sucesos

Una de las víctimas estuvo un día en el hospital en observación
También se le han imputado los delitos de usurpación de identidad y usurpación de funciones públicas
Comparte la noticia
Eventos y digitales valencianos, S.L. Todos los derechos reservados
-


Otros productos de Eventos y digitales valencianos, S.L.