Este sitio web utiliza cookies, además de servir para obtener datos estadísticos de la navegación de sus usuarios y mejorar su experiencia de como usuario. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Puedes cambiar la configuración u obtener más información en nuestra política de cookies pulsando aquí.
Entendido
Iniciar búsqueda
Cerrar
ALCÀSSER

Alcàsser enceta una campanya de salut sexual

S'ha aprofitat els dies de festes per començar a parlar de sexualitat responsable i de consentiment durant tota la relació sexual
REDACCIÓN - 05/09/2018
Plaer compartit i segur Plaer compartit i segur
Plaer compartit i segur Plaer compartit i segur

Durant les passades Festes Taurines l'Ajuntament d'Alcàsser junt a les sexòlogues i psicòlogues de @secsualmente, Esperanza i Silvia, ha posat en marxa una campanya que tenia com a objectiu principal el de donar a conèixer les accions en matèria de salut sexual que es van a dur endavant en la població pròximament i en les quals vos convidem a participar. 

Encara que la demanda inicial no va ser un punt violeta, ens va semblar inseparable parlar de sexualitat responsable i de consentiment durant tota la relació sexual i els bons tractes en general, d'ací el lema"Plaer Compartit i Segur". En el Estand es varen repartir telèfons d'interès, es resolgueren dubtes, arreplegarem suggeriments i repartirem mètodes profilàctics de barrera tenint en compte la diversitat sexual i la perspectiva de gènere (preservatius masculins, preservatius femenins i barreres orals) amb un gran èxit en tots els sectors de la població. Fer açò en les festes era una forma d'arribar a tothom des del sentit de l'humor, amb un tema molt seriós i al nostre parèixer, necessari.

A MÉS EDUCACIÓ, MENYS VIOLÈNCIA

Plaer compartit i segur Plaer compartit i segur

Categorías de la noticia

Otras noticias en L´H. Sud

En esta ocasión ha sido la recién nombrada edil de comercio María Teresa Verdú, quien forma parte de la confluencia entre Podemos y EU, la que ha destapado el conflicto interno del Gobierno de Paiporta
Les Falleres Majors d'Alaquàs, Merche Murcia i Candela Sedeño, presideixen la tradicional desfilada

Otras noticias en sucesos

Una de las víctimas estuvo un día en el hospital en observación
Comparte la noticia
Eventos y digitales valencianos, S.L. Todos los derechos reservados
-


Otros productos de Eventos y digitales valencianos, S.L.