Este sitio web utiliza cookies, además de servir para obtener datos estadísticos de la navegación de sus usuarios y mejorar su experiencia de como usuario. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Puedes cambiar la configuración u obtener más información en nuestra política de cookies pulsando aquí.
Entendido
Iniciar búsqueda
Cerrar
MANISES

III Jornades Internacionals de Ceràmica el Torn del Torn a Manises

Aquesta tercera edició tindrà lloc els dies 5,6 i 7 d'abril
REDACCIÓ - 01/04/2019
Horaris de les jornades Horaris de les jornades

L'Associació Nacional de Professionals de la Ceràmica (ANPEC) ha organitzat una nova edició de les Jornades Internacionals de Ceràmica «El Torn del Torn» en col·laboració amb les Regidories de l'Ajuntament de Manises de Promoció de la Ceràmica i Turisme, el Museu de Ceràmica de Manises, l'Escola Superior de Ceràmica de Manises (ESAC), AVEC-Gremio i Caixa Popular.

Es tracta d'una experiència única a la qual les persones participants tindran l'oportunitat d'absorbir el coneixement de professionals amb molt de prestigi dins del sector, així com interactuar amb altres persones interessades en la producció de ceràmica.

Aquesta tercera edició, que tindrà lloc els dies 5,6 i 7 d'abril, pretén convertir-se en un esdeveniment de repercussió internacional on els i les artistes faran demostracions de les seues diferents tècniques, des de modernes a tradicionals, a través de diferents classes magistrals.

Per participar no és necessari tindre coneixements previs i l'aforament màxim serà de 50 persones. Hi ha dos opcions de participació: l'entrada per als tres dies té un preu de 120 € i la d'un dia costa 50 €. La inscripció es realitza amb l'enviament d'un justificant d'ingrés bancari al correu electrònic turnodeltornoanpec@gmail.com. Per a més informació, es pot accedir a les xarxes socials oficials del «Turno del Torno».

A banda de les masterclass, tindran lloc altres activitats, com per exemple: visites guiades al Museu de la Ceràmica Valenciana de Gimeno i al Museu de Ceràmica de Manises, projeccions i col·loquis sobre Cineràmica, diferents performances i workshops o la presentació i exposició de les obres dels ceramistes convidats: Penélope Vallejo, Toño Naharro, Juan Ortí, Jaime Romero i Pepe Royo. Per a finalitzar les jornades es realitzarà un concurs, les «Olimpiades del Torn».

Segons paraules del regidor de Promoció de la Ceràmica de l'Ajuntament de Manises, Xavier Morant, «activitats com aquestes són d'una gran importància ja que posen en valor i mantenen viu el nostre patrimoni i el nostre ben identitari més apreciat, la ceràmica».

Categorías de la noticia

Otras noticias en L´H. Sud

Alrededor de 20 comerciantes han participado en el segundo taller del ciclo de formaciones
Los socialistas han entregado un documento donde se reflejan sus propuestas de gobierno

Otras noticias en sucesos

Los agentes detectaron la plantación “indoor” al acudir al edificio una patrulla por una disputa vecinal e intervinieron 112 plantas de marihuana en fase de crecimiento con un peso total de 20 kilogramos
La mujer colgó las imágenes al parecer con la intención de que las viera su actual pareja
Comparte la noticia
Eventos y digitales valencianos, S.L. Todos los derechos reservados
-


Otros productos de Eventos y digitales valencianos, S.L.