Este sitio web utiliza cookies, además de servir para obtener datos estadísticos de la navegación de sus usuarios y mejorar su experiencia de como usuario. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Puedes cambiar la configuración u obtener más información en nuestra política de cookies pulsando aquí.
Entendido
Iniciar búsqueda
Cerrar
ALCÀSSER

L'Ajuntament d'Alcàsser ha donat compte de la liquidació dels pressupostos del 2016

L'Ajuntament esta complint escrupolosament amb tots els objectius fixats en la regulació d'estabilitat pressupostària, i per esta raó, podrà incrementar durant 2017 les inversions en el poble
REDACCIÓ - 22/06/2017
L'Ajuntament d'Alcàsser ha donat compte de la liquidació dels pressupostos del 2016 complint amb l'objectiu d'estabilitat pressupostaria i la regla de despesa; i amb un resultat positiu de 815.860 € i un romanent de tresoreria de 1.371.000 €. Les mesures de gestió fetes pel Govern Municipal han permés que l'Ajuntament, amb els seus propis recursos, haja pogut prestar tots els serveis públics, mantindré l'esforç pressupostari en despesa social i realitzar inversions, amb un deute zero. La liquidació corresponent al Pressupost del 2016 llança un resultat molt positiu per a les arques municipals, tancant amb superàvit i reflectint l'encertada gestió dels fons públics per part de l'equip de govern.
"Aquestes xifres deixen de manifest la bona gestió que realitza l'equip de govern municipal d'Alcàsser. En el context econòmic actual, aquests bons resultats econòmics no són fruit de la casualitat, sinó que són el resultat d'un procés de millora contínua en la gestió econòmica després de dos anys de posar orde en la gestió que ens va deixar el PP" assenyala Eva Zamora Chanzà, alcaldessa d'Alcàsser, que afig: "Les mesures que el govern municipal ha posat en marxa per a aconseguir mantindré la bona salut econòmica de l'ajuntament, han suposat tot un encert, sent esta característica un dels elements diferenciadors d'esta administració local. La millora en aquests indicadors es deu en gran manera a la gestió de cobrament, servei municipalitzar durant l'any 2016 i que es realitza per part de l'ajuntament, amb una millor respecte als exercicis anteriors".
A la vista de les dades, el consistori a més vol reconéixer la responsabilitat dels contribuents agraint als veïns del poble el seu compromís en el pagament dels tributs. Els nivells de recaptació voluntària dels principals tributs es manté en xifres elevades, i tot açò garanteix una autonomia financera de l'ajuntament que li permet finançar els serveis públics que presta, el nivell dels quals i la qualitat s'ha mantingut i fins i tot s'ha vist incrementats en molts casos.
En definitiva, l'Ajuntament de l'Alcàsser esta complint escrupolosament amb tots els objectius fixats en la regulació d'estabilitat pressupostària, i per esta raó, podrà incrementar durant 2017 les inversions en el poble, posant al carrer mitjançant inversions sostenibles els diners de tot el veïnat amb actuacions que milloren la seua vida.

Categorías de la noticia

Otras noticias en L´H. Sud

Escrito e ilustrado por alumnos de 4º de Primaria del colegio San Enrique, narra las aventuras de dos gotas de agua que muestran qué es el ciclo del agua y por qué es vital para el planeta
Massanassa ya conoce sus mejores monumentos falleros

Otras noticias en sucesos

El Ayuntamiento de Foios ha confirmado en su cuenta de Twitter que el fallecido es Miguel Lázaro y ha enviado su pésame a la familia y amistades del vecino del municipio valenciano.
El PSOE elige Paterna por contar su cementerio con más de setenta fosas comunes con los restos de 2.238 represaliados del franquismo
Comparte la noticia
Eventos y digitales valencianos, S.L. Todos los derechos reservados
-


Otros productos de Eventos y digitales valencianos, S.L.