Este sitio web utiliza cookies, además de servir para obtener datos estadísticos de la navegación de sus usuarios y mejorar su experiencia de como usuario. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Puedes cambiar la configuración u obtener más información en nuestra política de cookies pulsando aquí.
Entendido
Iniciar búsqueda
Cerrar
E'ELIANA

L'Ajuntament de l'Eliana, ACUAMED i Hidraqua firmen l'addenda al conveni per a posar en marxa la Planta Desnitrificadora

L'alcalde de l'Eliana, Salva Torrent; el president d'ACUAMED, Francisco Baratech; i el director territorial d'Hidraqua, Jordi Azorín, han formalitzat l'acord previ a la posada en marxa de la Planta Desnitrificadora.
REDACCIÓ - 16/04/2019
Una imagen de los actores dela cuerdo para poner en marcha la Planta Desnitrificadora./epda Una imagen de los actores dela cuerdo para poner en marcha la Planta Desnitrificadora./epda

Després de l'aprovació de l'addenda al conveni pel ple de l'Ajuntament de l'Eliana celebrat el passat 1 d'abril, en sessió extraordinària, amb els vots a favor del PSOE, Compromís i Ciutadans; i les abstencions de PP i EU, l'Alcalde ha formalitzat el mandat del Ple. Fins a l'Eliana es va desplaçar el president d'ACUAMED, l'empresa pública responsable de la construcció, culminant el procediment administratiu previ a la posada en marxa de la Desnitrificadora.

En els pròxims dies, l'Ajuntament convocarà un nou ple que deu regular les tarifes (i que ja es poden consultar en el simulador instal•lat a la pàgina web municipal). Amb la firma, es posa solució a anys de litigi amb l'empresa pública ACUAMED.

Els representants de les tres entitats han celebrat la firma de l'acord i n'han destacat el contingut"és el millor acord possible per a portar aigua de qualitat a totes les llars de l'Eliana". El president d'ACUAMED ha destacat que"en a penes un mes s'ha posat en marxa la dessaladora de Moncofa i en els pròxims dies ja estaran en marxa la de Benicàssim i la planta de l'Eliana". Per la seua banda, Torrent ha recordat l'esforç de totes les persones que durant estos anys han treballat intensament per a solucionar el problema dels nitrats"som un dels primers municipis a disposar d'una solució autònoma per a abastir aigua de la millor qualitat a tota la ciutadania, d'esta manera assegurem el present i futur del nostre municipi".

Categorías de la noticia

Otras noticias en C. Túria

El lema ‘Hazlo bien, hazlo saber’ rige la nueva estrategia comunicativa de la entidad

Otras noticias en sucesos

Una de las víctimas estuvo un día en el hospital en observación
También se le han imputado los delitos de usurpación de identidad y usurpación de funciones públicas

Comparte la noticia
Eventos y digitales valencianos, S.L. Todos los derechos reservados
-


Otros productos de Eventos y digitales valencianos, S.L.