Este sitio web utiliza cookies, además de servir para obtener datos estadísticos de la navegación de sus usuarios y mejorar su experiencia de como usuario. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Puedes cambiar la configuración u obtener más información en nuestra política de cookies pulsando aquí.
Entendido
Iniciar búsqueda
Cerrar
MARINES

Marines lluita contra el càncer amb la I Marxa Solidària

Els interessats deuran apuntar-se a l'Ajuntament de la localitat
REDACCIÓN - 29/06/2016

L'Ajuntament de Marines ha organitzat per a este dissabte la primera marxa solidària del municipi. A les 19.00 hores donarà començament la primera carrera solidària de Marines 5K.

Els interessats han d'apuntar-se en l'Ajuntament de Marines o en el Centre Juvenil. A més, en la pròpia web de l'ajuntament està disponible el full d'inscripció per a poder fer la transferència als comptes del consistori i manar els justificants de l'ingrés.

La prova té un preu d'inscripció de 5 euros que es lliurarà íntegrament a l'Associació de Lluita Contra el Càncer (aecc). Els participants rebran una beguda i una samarreta. Els interessats tenen fins a este dijous, 30 de juny, per a inscriure's. Els participants inscrits fora de termini podran fer-ho fins al mateix moment d'inici de la prova, però no obtindran els beneficis dels inscrits en temps.

L'alcaldessa de Marines, Lola Celda, ha explicat que "conjuminem esport i solidaritat a Marines per a ajudar a una bona causa". "És la primera vegada que organitzem una Marxa Solidària i amb el suport de tots segur que no serà l'última", ha indicat.

"Aprofite l'ocasió per a animar a tots els veïns i veïnes de Marines al fet que destinen una estona del seu temps a contribuir amb l'Associació de la Lluita Contra el Càncer, entre tots podem ajudar molt", ha sentenciat Celda.

Categorías de la noticia

Otras noticias en C. Túria

“Para poder dejar atrás cuatro años de parálisis y división en necesario unir los votos en el Partido Popular"

Otras noticias en sucesos

El PSOE elige Paterna por contar su cementerio con más de setenta fosas comunes con los restos de 2.238 represaliados del franquismo
Comparte la noticia
Eventos y digitales valencianos, S.L. Todos los derechos reservados
-


Otros productos de Eventos y digitales valencianos, S.L.