Este sitio web utiliza cookies, además de servir para obtener datos estadísticos de la navegación de sus usuarios y mejorar su experiencia de como usuario. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Puedes cambiar la configuración u obtener más información en nuestra política de cookies pulsando aquí.
Entendido
Iniciar búsqueda
Cerrar
CULTURA

L'Ajuntament de Sagunt destina 12.000 euros per a la dotació econòmica dels Premis Literaris Ciutat de Sagunt

Els premis estaran repartits en 6.000 euros per al certamen de narrativa i 3.000 per al de poesia i per al de teatre. El termini per a presentar originals ja s'ha obert
REDACCIÓ - 09/04/2019
El regidor de Cultura de l El regidor de Cultura de l"Ajuntament de Sagunt. EPDA

El Gabinet de Promoció del Valencià (AVIVA Sagunt) ha obert des d'este dilluns, 8 d'abril, la convocatòria per a la XXII edició dels Premis Literaris Ciutat de Sagunt, activitat que gestiona amb la finalitat de normalitzar el valencià en tots els àmbits.

Així, per a esta edició, es destinen 12.000 euros, repartits en 6.000 euros per al XIX Certamen de Narrativa Ciutat de Sagunt, 3.000 euros per al XX Certamen de Poesia Jaume Bru i vidal i 3.000 per al XIV Certamen de Teatre Pepe Alba. Les obres guanyadores es publicaran en Onada Edicions. Els originals es poden remetre fins al 19 de juliol, de forma electrònica exclusivament.

El regidor delegat del Gabinet de Promoció del Valencià, José Manuel Tarazona, ha convidat "la ciutadania a participar activament en els Premis Literaris Ciutat de Sagunt, sens dubte, uns dels més prestigiosos de la nostra llengua, tant en poesia, com en narrativa i teatre. Any d'arrere any són més els que hi participen perquè estimem la nostra llegua i volem potenciar-la tant en l'àmbit artístic, com en el literari".

La poesia, el teatre i la novel·la són els gèneres que premia des del 1997, quan va nàixer el premi de poesia Jaume Bru i Vidal en homenatge a un dels intel·lectuals imprescindibles per a la ciutat. L'any següent apareixia el premi de novel·la, i més avant el de teatre en honor a Pepe Alba, un dels més grans actors que ha donat la ciutat.

La pròxima cita relacionada amb els Ciutat de Sagunt serà el 10 de maig, quan es presentaran les obres premiades en l'edició anterior, amb la presència dels autors a l'espai arqueològic de la Via del Pòrtic i una visita prèvia al jaciment.

Categorías de la noticia

Otras noticias en Morvedre

El camión procedía de Soria y está cargado de madera de pino destinada a fabricar palés en una empresa situada en el polígono industrial de Algar de Palancia
La Sala de Juntas de la Escuela de Música Unión Musical Porteña acoge a los miembros de la Junta directiva para dar comienzo al curso 2019/2020

Otras noticias en sucesos

La Policia Local de Paterna ha abierto diligencias penales contra el conductor del camión, que transportaba una viga de 40 metros de longitud y 35 toneladas de peso, por un presunto delito contra la seguridad vial
Podría tratarse de un suicidio según las primeras hipótesis
Quizá te interese...

Comparte la noticia
Eventos y digitales valencianos, S.L. Todos los derechos reservados
-


Otros productos de Eventos y digitales valencianos, S.L.