Este sitio web utiliza cookies, además de servir para obtener datos estadísticos de la navegación de sus usuarios y mejorar su experiencia de como usuario. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Puedes cambiar la configuración u obtener más información en nuestra política de cookies pulsando aquí.
Entendido
Iniciar búsqueda
Cerrar
SENSE PELS EN LES CAMES

"ARA SÍ DE VACANCES"

LAIA MORVEDRE - 09/08/2019
Sense pels en les cames Sense pels en les cames

Pensava que no havia d'escriure en este últim número del PDA d'agost. Però ahir em va arribar un correu de José Luis Lluesma per a dir-me que comptàvem amb mi. Sempre és un plaer escriure, encara que ara em pilleu per Conca. A més, si t'ho demana un xic tan templat com ell, el goig és major. He de dir-vos que soc una seguidora de les fotografies i les reflexions que penja en les xarxes socials. Per cert, em va dir que la nostra Maria ja està de baixa. Quina alegria que torne a ser mamà.

La veritat és que estos primers dies de vacances han passat molt apressa, i això que no he fet gran cosa. Pel dia hem estat en el poble amb ma mare. S'està millor que en el pis. Alguna vesprada hem estat en la platja del Port, encara que no hem tingut molta sort amb la bandera. Però hem aprofitat per a passejar i banyar-nos els peus. Després, ja hem tornat a casa fresquets. L'altre dia fou genial perquè ens dutxàrem junts i disfrutàrem del llit. He comprat una nova crema. No sé què té però em fa sentir moltíssim.

Vos aconselle, si aneu per la Glorieta, que entreu en l'exposició de dones. L'altre dia vam estar per allí fent-se una orxata i entràrem. Hi ha algun quadro de Sorolla i de Michavila. Està xula

D'actes festius, sols hem estat en el "xupinàs" del Port. Però vam anar molt poc. Ja sabeu que eixos saraus m'agraden. Em vaig quedar amb les ganes d'escoltar a Macaco però al meu xic no li feia molta gràcia. Ma mare volia haver assistit al pregó perquè el feia el vicari. No el conec, però ella diu que li cau molt bé. La veritat és que no està per a estes mogudes així que no anàrem. Ha millorat però pense que no està tan en forma com la centenària de Sagunt a la qual li ha fet un homenatge l'Ajuntament.

Estiguérem una nit en el teatre de Sagunt per a vore l'obra del mestre Rodrigo. Fou emocionant. Jo no sabia tantes coses d'eixe personatge nostre. Estava per allí la filla. Pense que li va agradar. També es trobava l'alcalde Dario. De prop és encara més guapet. El que voldria és que quan passe la calor pense algun dia a posar-se una corbata quan haja d'assistir a un acte mudador. Em pense que a este li costara més encara posar-se-la que a Quico Fernández. Em tocarà regalar-li'n una.

Fina ens anava a acompanyar però no va fer-ho.Volia descansar per a la romeria de Benicalaf. Diuen que és molt bonica perquè va per tots els pobles de les Valls. L'únic problema és que cal matinar.

Ja vos he dit que este estiu aniré a poques festes perquè per Conca estarem prou dies. No sabeu que fresqueta estic ací. Potser, quan arribe, passe pel concurs de pintura del barri Obrer. M'alegre que finalment s'ha ja fet. Crec que la regidora de Festes Assun els ha ajudat. Eixa xica val molt. També potser ens passem per Gilet perquè el meu amic Antonio vol que ens acostem algun dia. Enguany l'alcalde Costa estarà content perquè l'han fet president de la mancomunitat de la Baronia.

Vos deixe ja. He matinat per a escriure-vos i he deixat el meu xic dormint. Jo ara, com que no tinc pressa i estic de vacances em torne també una miqueta al llit. Fa goig tapar-se amb el llençolet i no tindre pressa per a res. Gaudiu de cada dia, les vacances passen de seguida.

Categorías de la noticia

Otras noticias en Opinión

Comisario de Policía Local
Viñeta El Periódico de Aquí

Otras noticias en sucesos

El presunto autor ha sido detenido gracias al análisis de las muestras recogidas en la ropa de las víctimas
Además de las violaciones investigadas se le atribuyen palizas a la mujer, que presenta heridas en el cuerpo y en el rostro, así como amenazas de muerte
Quizá te interese...

Comparte la noticia
Eventos y digitales valencianos, S.L. Todos los derechos reservados
-


Otros productos de Eventos y digitales valencianos, S.L.