Este sitio web utiliza cookies, además de servir para obtener datos estadísticos de la navegación de sus usuarios y mejorar su experiencia de como usuario. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Puedes cambiar la configuración u obtener más información en nuestra política de cookies pulsando aquí.
Entendido
Iniciar búsqueda
Cerrar
GRUP MUNICIPAL COMPROMÍS PER PUÇOL

¿Te mereces un Puçol peor?

- 13/09/2019

L'eslògan de la campanya electoral de PP deia "Te mereces un Puçol mejor!". El canvi es palpa, però per a pitjor. I tot això només en tres mesos de gestió del nou equip al capdavant del nostre ajuntament.

Només cal vore com està l'avinguda de València després de les obres d'Iberdrola. Es veu que ara és tendència la fusió de l'adoquí i el formigó a tires i pedaços.

parlem de la gestió dels mercats... Diu el regidor de Mercats (C's), que no sembla tindre molta idea del que porta entre mans: "Nos hemos encontrado una deuda pendiente de cobro de 36.000€ en concepto de puestos de mercado. Nos hemos puesto manos a la obra y hemos disminuido esta deuda en cuatro mil euros." El que no diu és que eixe deute pendent arranca en l'any 2010 i que està en via executiva. I ves per on, la quantitat pendent de cobrament més elevada ve de quan governava el PP i dels dos darrers anys de la passada legislatura, en què ho gestionava el PSOE.

Per altra banda, en Compromís sempre hem pensat que la coalició entre les tres dretes que formen el govern municipal  sol aprofitar-se de lo públic per a arreglar-se lo privat.

En el darrer ple, este govern aprovà augmentar la partida de reforç de la seguretat de les urbanitzacions i de la platja. El reforç a la platja és de pura lògica perquè augmenta considerablement la població i l'activitat en l'estiu, però a les urbanitzacions! Doncs per a estes coses està en el govern PURP, Partido Ultra Recalcitrante de Puçol. Mentre les urbanitzacions estan ben vigilades, en algunes zones del nucli urbà s'han produït nombrosos robatoris als trasters de les finques, o de trapes metàl·liques, com està passant als polígons industrials.

Però canviem de terç. Anunciava el nou regidor de Festejos Taurins (Vox), a bombo i platets, novetats per a enguany. Doncs bé, l'encierro del dia 7 de setembre finalitzava a les 11.00 h del matí. Era eixa la novetat? Queixes i més queixes tant de l'afició com de nombrosos comerços per este motiu. Quina tristor ser regidor del teu poble només que per a assumptes taurins. Ah!, però ha recuperat l'eslògan del segle passat, "Puçol, Cultura de Bou". Vaja, innovació total.

En resum, que en Puçol tenim un govern totum revolutum que fins ara només ha demostrat no tindre cap projecte per al nostre poble. Això sí, tenen un 10 en figurar en les processons, perquè ausaes que deuen haver patit estos anys en què no les presidien!

Com que a hores d'ara encara no sabem el pacte de govern que lliga la coalició de govern, en ares de la transparència que tant ha predicat l'alcaldessa del PP, esperem que el facen públic el més prompte possible i poder comprovar si realment tindrem per fi eixe "Puçol millor" que ens mereixem. Si és que existeix, clar.

Categorías de la noticia

Otras noticias en Opinión

Licenciado en Derecho y experto en Derecho del consumo

Otras noticias en sucesos

Realizó 20 movimientos con la tarjeta sustraída por un valor de 154 euros
Realizó 20 movimientos con la tarjeta sustraída por un valor de 154 euros
Comparte la noticia
Eventos y digitales valencianos, S.L. Todos los derechos reservados
-


Otros productos de Eventos y digitales valencianos, S.L.