Este sitio web utiliza cookies, además de servir para obtener datos estadísticos de la navegación de sus usuarios y mejorar su experiencia de como usuario. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Puedes cambiar la configuración u obtener más información en nuestra política de cookies pulsando aquí.
Entendido
Iniciar búsqueda
Cerrar
ALBALAT DELS SORELLS

Albalat dels Sorells tanca 2018 amb 1.569.370 euros de superàvit

El bon resultat de l'exercici passat, s'explica entre altres coses per la incorporació del romanent de 2017 i l'inici de la segona fase de les oficines centrals de Mercadona que ha suposat un ingrés extra per a l'Ajuntament
REDACCIÓ - 28/03/2019
Nicolau Claramunt. EPDA Nicolau Claramunt. EPDA

El passat dimecres 27 de març, l'Ajuntament d'Albalat dels Sorells va presentar el tancament i liquidació del pressupost de 2018 amb un superàvit de 1.569.370,13€.

El bon resultat de l'exercici passat, s'explica entre altres coses per la incorporació del romanent de 2017 i l'inici de la segona fase de les oficines centrals de Mercadona que ha suposat un ingrés extra per a l'Ajuntament.

Segons ha senyalat Nicolau Claramunt, alcalde de la localitat, "amb este tancament es ratifica el camí de la recuperació econòmica de l'Ajuntament que s'ha estat seguint estos quatre anys." El superàvit de l'exercici 2018 permetrà baixar més l'endeutament de l'Ajuntament així com incorporar les inversions del tancament de l'exercici 2017 i fer-ne de noves.

Això suposarà que en els propers pressupostos podrem disposar de més recursos per millorar les atencions primàries en serveis socials, augmentar les partides de contractacions de desocupats, iniciar les obres de l'espai Escorxador (antic "Matadero") i altres inversions per continuar millorant la vida dels veïns i veïnes d'Albalat dels Sorells.

Categorías de la noticia

Otras noticias en L´H. Nord

El Hospital de Manises cuenta con la Unidad de la Música y las Artes Escénicas, un centro único en la red de hospitales públicos valencianos
El godellenc Miguel Ángel Sánchez va aconseguir el 17 d’agost fer cim de la muntanya Kilimanjaro (Uhuru Pic), el punt més alt de tota Àfrica, acompanyat de tres joves de Bétera

Otras noticias en sucesos

También se le han imputado los delitos de usurpación de identidad y usurpación de funciones públicas
Comparte la noticia
Eventos y digitales valencianos, S.L. Todos los derechos reservados
-


Otros productos de Eventos y digitales valencianos, S.L.