Este sitio web utiliza cookies, además de servir para obtener datos estadísticos de la navegación de sus usuarios y mejorar su experiencia de como usuario. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Puedes cambiar la configuración u obtener más información en nuestra política de cookies pulsando aquí.
Entendido
Iniciar búsqueda
Cerrar
BENIPARRELL

Alcalde de Beniparrell, Salvador Masaroca: "Han reconegut el nostre treball"

Masaroca defensa seguir "la mateixa línia de treball" que en els últims anys
MARÍA VENTURA - 01/07/2019
Salvador Masaroca Salvador Masaroca
El Periódico de Aquí xarrada amb l'alcalde reelegit de Beniparrell, Salvador Masaroca, després d'haver aconseguit la majoria absoluta després dels comicis municipals amb set regidors. El candidat electe de Compromís, fa una anàlisi dels resultats i de les mesures que pensa dur a terme a curt termini.
Què s'assega després d'haver sigut l'únic candidat de Compromís en aconseguir la majoria absoluta?
Perquè com comprenderas una immensa alegria en veure que el poble de Beniparrell ha reconegut el nostre treball durant aquests quatre anys. En la presentació de la nostra candidatura en el 2015 vam dir que una altra forma de governar era possible i així ho hem demostrat, des d'aquestes línies vull agrair a tots els veïns/as que han confiat en aquest Grup de Compromis per Beniparrell, i als quals no ho han fet dir-los que continuarem treballant per a tot el poble com l'hem fet durant tot aquest temps amb les mateixes ganes i il·lusió. Aprofite també per a dir-los a tots els veïns/as de la població que seguire atenent a totes les persones que així ho desitgen sense cap distinció, perquè per damunt dels colors polítics aquesta l'ètica, el diàleg i el consens.
Quina és la primera mesura que desitja realitzar?
Com a primera mesura no realitzaré cap, ja que el que vull és seguir la línia de treball que comencem fa quatre anys i que tan bon resultat ens ha donat. En aquesta legislatura que comença, és veritat que hi ha cinc cares noves, que començaran aquesta marxa en política municipal però no serà cap obstacle per a poder portar els seus regidorías a cap, ja que amb l'experiència adquirida per part meua com per la Tte. Alcalde Ana Giménez Piquer, els ajudarem en el que siga necessari per a desenvolupen al cent per cent els seus regidorías.
Com distribuirà les regidories entre el seu equip?
Les regidories quedaran distribuïdes de la següent forma: urbanisme, medi ambient per a mi; benestar social, festes i sanitat per a Ana Giménez; policia i personal, Julio Martínez; esports per a Vicenta Martínez, educació, cultura i joventut, Jorge Trasobares; hisenda i transparència per a Alonso Ortiz i, finalment, dona per a Lola Martínez.

Categorías de la noticia

Otras noticias en L´H. Sud

El ayuntamiento sigue trabajando para mejorar el municipio durante el mes de agosto
Las tres subvenciones suman un importe total de 92.400 euros y las bases pueden consultarse en la web municipal

Otras noticias en sucesos

También se le han imputado los delitos de usurpación de identidad y usurpación de funciones públicas
Según ha informado el Consorcio Provincial de Bomberos en un comunicado, este servicio ha iniciado el rescate a las 11.00 horas de hoy
Comparte la noticia
Eventos y digitales valencianos, S.L. Todos los derechos reservados
-


Otros productos de Eventos y digitales valencianos, S.L.