Este sitio web utiliza cookies, además de servir para obtener datos estadísticos de la navegación de sus usuarios y mejorar su experiencia de como usuario. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Puedes cambiar la configuración u obtener más información en nuestra política de cookies pulsando aquí.
Entendido
Iniciar búsqueda
Cerrar
ALZIRA

Alzira continua amb el protocol de neteja per fortes pluges

El paratge natural Murta-Casella estarà tancat al públic
REDACCIÓ - 11/09/2019

Davant la situació de preemergència roja en la que ens trobem i seguint el protocol d'actuació establert pel rics de fortes pluges, els operaris d'Aigües de València, Inditec, FCC, així com la brigada d'obres de la Regidoria d'Obres i Serveis Públics, ha procedit al llarg d'este matí a la retirada de fulles dels albellons en totes aquelles zones de la nostra ciutat on hi han arbres.

Així mateix es continua atens al control de les comportes del Pont de Xàtiva per part de l'empresa Aguas de Valencia i es portarà a terme la supervisió del canal de les Basses per part dels tècnics municipals.

D'altra banda la regidoria d'Agricultura, Medi Ambient i Transició Ecològica informa que degut al risc per pluges i vent, el paratge natural municipal "Murta-Casella" estarà tancat al públic per no poder garantir-se la pròpia seguretat dels visitants.

De la mateixa manera, la regidoria d'Esports ha comunicat que el gimnàs de la piscina coberta es mantindrà tancat al públic.

En les properes hores anirà informant-se dels possibles canvis en funció de l'evolució meteorològica. Una vegada més, es prega a tota la ciutadania estar pendents dels comunicats oficials de l'Ajuntament d'Alzira a través de les seves xarxes socials i Alzira Ràdio.

Categorías de la noticia

Otras noticias en Comarcas

La Primera Jornada de la Mujer Rural será el día 19 de octubre
La danza tradicional de Titaguas ya es Bien de Interés Cultural Inmaterial

Otras noticias en sucesos

La víctima permaneció ingresada durante nueve días en un hospital de Valencia
Comparte la noticia
Eventos y digitales valencianos, S.L. Todos los derechos reservados
-


Otros productos de Eventos y digitales valencianos, S.L.